S-a descoperit un leac pentru căderea părului?

Alopecia poate fi o problemă extrem de neplăcută pentru persoanele care suferă de ea. Bărbații și femeile care se confruntă cu căderea părului pot avea mult mai puțină încredere în ei, mai ales dacă asta se întâmplă cu mult înainte de bătrânețe.

Cea mai mare problemă este că părul nu crește la lor, iar doctorii nu au reușit să găsească niciun tratament… până acum. Însă o nouă descoperire poate reda speranța a milioane de oameni!

Citește și: 4 motive medicale pentru căderea parului 

Cercetătorii de la Columbia University Medical Center au descoperit un medicament care are o rată de succes de 75% în ceea ce privește regenerarea părului!

Medicamentul ar trebui luat timp de 4 luni, iar rezultatele sunt uimitoare. Acesta acționează prin prevenirea enzimelor care opresc creșterea părului la pacienții cu alopecie, cauzând foliculii de păr latenți să crească din nou.

Unul dintre dermatologii care lucrează la acest proiect, Dr. Julian Mackay-Wiggan, spune că medicamentul a fost momentan testat pe un grup mic de pacienți, dar nivelul ridicat de succes este foarte promițător.

Citește și: TEST: Știi cât rău faci părului tău? 

Căderea părului este o problemă des întâlnită la bărbați, dar și la femei și sperăm că acest medicament va fi produsul minune pe care toată lumea îl caută!

 
*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Catriona Harvey-Jenner)

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.