Ritualuri de frumusețe înainte de sex

Multe dintre noi avem adevărate ritualuri de frumusețe înainte de sex, pentru a ne simți mai bine în pat și pentru a ne impresiona partenerul. Am vorbit cu câteva femei pentru a afla exact ce fac ele înainte de o noapte pasională.

„Mă exfoliez în zona pubiană. În felul acesta, nu am fire de păr crescute pe sub piele, iar pielea este foarte fină.”„Suntem căsătoriți de 8 ani, dar încă ne aranjăm unul pentru celălalt. Înainte de sex, îmi împrospătez machiajul. Nu știu dacă el observă, dar mă simt mai frumoasă și mai sexy, iar asta sigur observă.”

Citește și: 5 alimente pe care să le eviți înainte de sex 

„Încerc să mă dau cu rimel de fiecare dată. Contactul vizual în timpul sexului e important, deci vreau ca privirea mea să fie seducătoare.”

„Mereu îmi pensez firele de păr din jurul sfârcurilor. Toată lumea le are, dar pot fi dizgrațioase. Și un machiaj smokey eyes e potrivit dacă știi că urmează o noapte de sex, pentru că arată chiar mai bine dacă se întinde.”

„Beau suficientă apă. Nu e nimic mai groaznic decât să ai gura uscată în timpul săruturilor sau a sexului oral.”

„Port lenjerie intimă asortată. Chiar dacă dau chiloții și sutienul jos repede, mă simt mai sexy știind că arată bine împreună.”

„Dacă nu am timp de duș, mă spăl repede pe picioare și în zona intimă. E groaznic să miroși urât în timpul sexului!”

Citește și: Fă-ți încălzirea înainte de sex 

„Folosesc puțină apă de gură, mai ales dacă abia am mâncat.”

„Îmi parfumez părul. Parfumul are gust oribil și nu vreau ca soțul meu să-l guste dacă mă sărută pe gât.”

„De fiecare dată urinez înainte de sex. Mi s-a întâmplat să simt nevoia să merg la baie în timpul sexului și, crede-mă, strică tot cheful. Deci merg la baie, apoi mă clătesc puțin în zona intimă – nu vreau să am vreun gust neplăcut.”

 

 

*articol preluat din Marie Claire US (autor: Mehera Bonner)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.