Rita Ora se alatura distributiei Fifty Shades of Grey

Vestea bună a fost făcută publică de Rita Ora, care a postat anunţul oficial pe profilul de Twitter în timp ce se afla prezentă la British Fahion Awards. Cântăreaţa a scris ”Este ofical! Am fost distribuită în producţia ”Fifty Shades of Grey” în rolul Miei, sora lui Christian”.

Acesta este primul rol important al artistei care a mai avut o apariţie în producţia ”Fast & Furious 6” dar şi în 2006 în filmul ”Spivs”. Vestea a venit ca o surpriză pentru toţi fanii Ritei, mai ales că numele ei nu a mai fost legat de această producţie în trecut, ci al prietenei sale, modelul Cara Delevingne.

Filmările pentru mult aştepătata producţie au început pe 1 decembrie la Vancouver, Canada, acolo unde se va îndrepta probabil în curând şi Rita pentru a se alătura echipei. Primele fotografii de pe platourile de filmare i-au surprins pe Christian Grey şi Anastasia Steele la o întâlnire în oras, probabil momentul în care cele 2 personaje s-au cunoscut, în cadrul unui interviu.

Alte roluri care au mai fost deja distribuite sunt cel ale fratelui lui Christian, Eliott, interpretat de Luke Grimes în timp ce Eloise Mumford o va interpreta pe Kate, colega şi prietena cea mai bună a Anastasiei. Data lansării filmului ”Fifty Shades of Grey” a fost mutată de pe 1 august 2014 pe 15 februarie 2015, aşadar mai avem de aşteptat mai bine de un an!

Rita Ora este cântăreaţă dar şi o prezenţă constantă în lumea modei atât în primul rând la prezentările de modă cât şi pe podium. Cântăreaţa este şi imaginea brandului de îmbrăcăminte ”Material Girl” al Madonnei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.