Rezolva beauty-problemele de vara

Din păcate, vara nu vine doar cu mare, soare, ieşiri la terase şi prin cluburi ȋn aer liber, ci şi cu serioase probleme de beauty care-ţi pot pune ȋn pericol nu doar look-ul, ci ȋntreaga dispoziţie de vacanţă.

Uite cum scapi de cele mai frecvente probleme estivale de frumuseţe:

Petele de transpiraţie de pe haine
Pulverizează suc de lămâie pe petele de transpiraţie ȋnainte să le pui ȋn maşina la spălat şi cumpără-ţi un deodorant mai puternic sau foloseşte şi pudră de talc pentru a ţine sub control transpiraţia.Iritaţiile din zona inghinală
Pe timp de vară te epilezi cu aparatul sau cu lama de ras de mult mai multe ori decât iarna, unde mai pui că zilele toride te expun şi mai mult infecţiilor şi iritaţiilor, aşa că epilarea nu mai este deloc o treabă uşoară.

Epilează-te după ce ai ieşit din baie şi ai aplicat ulei de bebeluşi pe piele pentru a hidrata bine epiderma şi a avea porii deschişi. Apoi, pulverizează apă termală.

Transpiraţie urât mirositoare
Să-ţi spun ceva… asta se ȋntâmplă pentru că nu bei destulă apă şi mănânci junk food. Exact ca la sală, când transpiraţia trădează imediat pe amatoarele de pizza şi hamburgeri, şi sub soarele arzător al verii ceea ce alegi să mănânci şi să bei va dicta cât de mult transpiri şi mai ales dacă vei avea un miros urât sau nu. Deci bea cât mai multă apă şi ȋnfruptă-te din legume şi fructe, nu “prostii”.

Autobronzantul a lăsat dâre oribile
Calmează-te, se poate rezolva, nu este capătul lumii! Chiar dacă trebuie să ieşi pe uşă ȋn zece minute, te putem ajuta! Fă o pastă din bicarbonat de sodiu şi suc de lămâie şi freacă zonele ȋn care ai pus prea mult autobronzant. Foloseşte o dischetă demachiantă pentru a aduce culoarea la nuanţa dorită.

6 probleme de sanatate care iti pot strica vacanta de vara

Protejeaza-te cu adevarat de soare

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise