Revolutia cupei A

Da, ai putea să apelezi la implanturile care arată atât de artificial, dar în sinea ta ştii că “fetele” tale 100% naturale sunt scandalos de sexy. 

Se pare că în ultima vreme femeile preferă să-şi iubească sânii mici în loc să-i ascundă sub cantităţi enorme de burete sau să-şi facă implant. Potrivit Societăţii Americane de Operaţii Estetice, numărul intervenţiilor de mărire a sânilor a scăzut cu până la 17% în ultimii ani. În plus, comercianţii de lenjerie specializaţi în cupa A spun că vânzările au înflorit în ultima vreme. “Tot mai puţine femei optează pentru un sutien cu dublură din burete”, spune Ellen Shing, proprietar al Lula Lu, un butic online de lenjerie dedicat cupelor mici. “Ne spun că vor să arate exact ceea ce sunt”. Iar acum, ştiinţa readuce în prim plan ceea ce aceste doamne au ştiut dintotdeauna: sânii mici sunt minunaţi. Citeşte, zâmbeşte, şi nu permite ca ideea de a-ţi pune unii falşi să te încolţească.

De ce e bine sa ai sani mici

Simţi mai multă plăcere

Un studiu realizat de Universitatea Vienna a descoperit că sânii mari sunt uneori mai puţin sensibili decât cei mici. “Sânii mari au mai mult ţesut gras decât mamar, care e cel mai sensibil”, spune sexologul Rachael Ross. “În cazul sânilor mici, glandele sunt mai uşor de stimulat în timpul preludiului, pentru că nu sunt acoperite de stratul de grăsime”. (Notă: Şi femeile “dotate” se pot simţi bine, doar că au nevoie de atingeri mai ferme). Şi cum sânii mici cântăresc mai puţin, pot să suporte mai multă… mişcare. Spune-i iubitului tău să-i cuprindă în mâini şi apoi să-i “zgâlţâie” uşor pentru o stimulare mai intensă.

Te menţin sănătoasă

Faptul că ai sâni mici te ajută din mai multe puncte de vedere. “În cazul autoexaminărilor, e mai uşor să detectezi o umflătură suspectă la sânii mici, pentru că sunt mai puţine straturi”, spune medicul oncolog Marisa Weiss, preşedintele şi fondatorul sitului breastcancer.org. În plus, nu numai că-ţi pot salva viaţa, dar te pot feri şi de alte bătăi de cap. Sânii mari sunt mult mai grei, ceea ce pune presiune asupra întregului corp. “Pot afecta postura unei femei, gâtul se încordează şi apar astfel dureri frecvente de cap”, precizează Weiss.

Cum mentii fermitatea sanilor

Arăţi mai tânără pentru mai mult timp

Bărbaţii sunt construiţi pentru a remarca imediat sânii mari (şocant!), dar nu numai din motivele pe care le-ai înşira tu. În vremurile preistorice, bărbaţii aveau nevoie de indicii pentru a-şi da seama ce vârstă are o femeie. “Trebuiau să se uite după semne fizice”, spune Satoshi Kanazawa, psiholog evoluţionist la London School of Economics. Şmecheria: glandele ei mamare. “Sânii mari se lasă cu timpul, iar acesta era un semn că femeia nu mai e chiar în floarea vârstei”, afirmă Kanazawa. “E mai dificil să ghiceşti vârsta unei femei dacă are sânii mici”. Iar cum “fetele” tale sunt mai puţin afectate de gravitaţie, vor rămâne sexy pentru mai mult timp.

Cum îţi găseşti sutienul ideal

Foloseşte aceste trucuri de stil pentru a pune în valoare ce ţi-a dăruit natura – fără să ai nevoie de un bust generos.

Pana unde ai merge pentru sani mai mari

Încearcă o semi-cupă

Sânii mici sunt de obicei mai voluminoşi în partea de jos decât cea de sus, aşa că acest tip de cupă îţi oferă exact susţinerea de care ai nevoie, acolo unde trebuie.

Ai grijă să fie suficient de strâmt

80% din sutien e susţinut de banda de jos, şi nu de bretele, aşa că trebuie să ai grijă să se potrivească perfect. Truc: Ideal este să nu poţi strecura decât două degete între banda sutienului şi pielea ta.

Fii cu ochii pe banda de metal

În cazul în care sânii tăi nu umplu cupa în totalitate, verifică dacă acea bandă de metal de sub sâni îi susţine aşa cum trebuie şi nu se află cumva peste ei. Asta ar însemna că ai nevoie de o cupă mai mare.

Priveşte-i din profil

Stai într-o parte şi ridică-ţi braţele deasupra capului. Dacă banda din spate se ridică, înseamnă că e prea mare. Ar trebui să rămână fix pe toată circumferinţa.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise