Regulile unui corp tonifiat

Brooklyn Decker, modelul/actrița ajunsă celebră după ce a pozat pentru Sports Illustrated și a jucat în super haioasa comedie Pregateste-te, că vine!, îți împărtășește secretele care o fac să arate fabulos.

Să nu crezi ce auzi!

„Ca model, urăsc momentele în care sunt întrebate diverse femei cum se mențin în formă, iar ele răspund cu: <<Mănânc pizza și cheesecake toată ziua>>. Spunând asta, nu dai un exemplu bun. Eu trebuie să mă antrenez tot timpul și, da, uneori îmi este foarte greu.”

Exercitii de tonifiere pentru acasa

Găsește timp pentru mișcare

„Multe femei muncesc 40 de ore pe săptămână, așa că este foarte greu să găsească timp pentru sport. Dar dacă reușești măcar să transpiri puțin, chiar dacă asta presupune doar să stai în sauna din sala de sport, te vei simți grozav. Crede-mă, sunt multe zile în care mișcarea este ultimul lucru de care am chef, dar dacă fac puțin sport, imediat mă simt mai bine.”

Practică yoga

„Am început yoga acum câțiva ani, iar acum sunt cu mult mai flexibilă. Mă face și să dorm cu mult mai bine. Mă duc la yoga de câteva ori pe săptămână și mă ajută foarte mult. Este mult mai ușor să urc scările acum – parcă ligamentele sunt date cu ulei.”

Kate Upton – exercitii pentru tonifiere

Trebuie să vezi mișcarea ca o recompensă

„Încearcă să-ți schimbi percepția privind activitățile sportive – transformă mișcarea în recompensă, un moment al zilei în care îți permiți să fii egoistă și să te gândești doar la tine. Mă simt atât de răsfățată atunci când reușesc să petrec timp cu și pentru mine în felul acesta. A face mișcare este o plăcere, nu o chestie obligatorie, este ceva magnific.”

Apreciază frumusețea altor femei

„Noi, femeile, ar trebui să ne apreciem frumusețea una alteia. Munca mea ține de felul în care arăt, aspect care mă face foarte conștientă privind propria persoană. Dar gânduri ca <<ce brațe superbe are>> sau <<personalitatea ei o face atât de frumoasă>> m-au făcut să am și mai mare încredere în mine. Dacă începi să-i privești pe ceilalți într-o lumină pozitivă, vei începe să te privești în același fel și pe tine.”

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise