Reguli de la Casa Albă

Când prima doamnă a SUA, Michelle Obama a spus celebra replică: „Nu ştii cu adevărat ce nu ştii până nu ajungi aici” , a dezvăluit un mare adevăr despre viaţa la Casa Albă, despre regulile şi cutumele care au creat, de fapt, acest brand.

Pentru că ne fascinează tot ce înseamnă „prima familie din lume”, „cel mai puternic preşedinte din lume”, Casa Albă, chiar dacă, practic, această lume se dezvoltă la mii de kilometri distanţă  – separaţi de către un ocean şi tot felul de prejudecăţi – am sintetizat câteva reguli pe care familia de la Casa Albă trebuie neapărat să le respecte:  1. Prima doamnă trebuie să aleagă un designer de interior cu care să lucreze. Pot decora Casa Alba exact aşa cum îşi doresc.
  2. Însă, pentru a păstra istoria intactă, cele mai multe schimbări se pot realiza doar la etajele al doilea şi al treilea.
  3. Prima familie alege în fiecare an o temă pentru decoraţiunile de Crăciun. Tradiţia a început cu prima doamnă din 1961, Jackie O.
Jackie Kennedy

4. Există, de asemenea, o cameră specială pentru bradul de Crăciun: Blue Room Tree.

5. Nici preşedintele, nici vice-preşedintele nu pot refuza protecţia Serviciilor Secrete, însă prima doamnă şi copiii adulţi pot.

6. Nu pot deschide geamurile, nici la Casa Albă, nici în maşinile primei familii. Deschiderea ferestrelor era unul dintre visele fostei prime doamne Michelle Obama.

Michelle Obama
Michelle Obama/ Instagram

7. Orice spaţiu nou organizat, cum ar fi o piscină sau un teren de baschet poate fi construit doar cu un accord special.

8. Membrii primei familii din America nu sunt responsabili cu plata chiriei sau a întreţinerii, dar sunt pe cont propriu când cumpără obiecte personale.

9. În fiecare an, organizează Easter Egg Roll.

10. În fiecare an, se organizează o bătaie cu bulgări de zăpadă şi este obligatory participarea membrilor familiei prezidenţiale.

11. În fiecare an, se organizează o petrecere Hannukah, unde se aprinde candelabrul menorah, folosit şi în templul din Ierusalim, precum şi o cină la sfârşitul Ramadamului sau sărbătoarea Cinco de Mayo.

12. În prima săptămână de la preluarea rolului de preşedinte, fiecare dintre cei aleşi sunt nevoiţi să îşi organizeze funeraliile.

13. Niciun membru al familiei nu are voie să conducă o maşină pe drumurile publice.

14. Copiii de la Casa Albă nu au conturi în Social-Media.

15. Se întâlnesc mereu, măcar o dată, cu Regina Angliei.

Sursă foto: www.jfklibrary.org

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.