Redecoreaza in roz

Ȋn mod greşit, rozul este considerată o culoare pentru bebeluşi şi fetiţe mici şi care nu mai este adecvată pentru femei odată ce au trecut de vârsta adolescenţei. Ei, bine, Pantone a desemnat şi nuaţele de roz printre cele mai trendy pentru următorul an, aşa că merită să scoatem la iveală dependenţa de… fuchsia şi nu numai.

Hello Kitty pop-art
Vopseşte un perete ȋn roz (cumpără vopsea magnetică, pentru a-l putea folosi apoi ca un imens mood borad, plin de afişe şi amintiri), cumpără o cuvertură cu imprimeu care aminteşte de benzile desenate şi perne haioase, ca cea cu flamingo, de exemplu.
Pop-art-ul ȋnseamnă creativitate pusă pe distracţie, aşa că decorează o cameră care să te facă să râzi fără să ţii cont de ce cred alţii că este şic.

Roz pal pentru o oază de relaxare
Dacă alegi acest stil de design interior urmează o singură regulă – camera trebuie să fie cât mai confortabilă şi relaxantă.
Alege nuanţe de alb şi roz pal, prăfuit sau pastel, texturi pufoase şi materiale naturale.

Roz şi design minimal
Eşti o sofisticată să ȋnţeleg… Dacă-ţi permite bugetul, cumpără mobilă albă sau negru ȋn combinaţie cu alb, care să fie lucioasă, cu design simplu şi “curat”. Rezumă-te la câteva accesorii roz pe care să le poziţionezi strategic ȋn cameră (pot fi şi tablouri sau obiecte de artă).

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.