Redecoreaza in roz

By  | 

Ȋn mod greşit, rozul este considerată o culoare pentru bebeluşi şi fetiţe mici şi care nu mai este adecvată pentru femei odată ce au trecut de vârsta adolescenţei. Ei, bine, Pantone a desemnat şi nuaţele de roz printre cele mai trendy pentru următorul an, aşa că merită să scoatem la iveală dependenţa de… fuchsia şi nu numai.

Hello Kitty pop-art
Vopseşte un perete ȋn roz (cumpără vopsea magnetică, pentru a-l putea folosi apoi ca un imens mood borad, plin de afişe şi amintiri), cumpără o cuvertură cu imprimeu care aminteşte de benzile desenate şi perne haioase, ca cea cu flamingo, de exemplu.
Pop-art-ul ȋnseamnă creativitate pusă pe distracţie, aşa că decorează o cameră care să te facă să râzi fără să ţii cont de ce cred alţii că este şic.

Roz pal pentru o oază de relaxare
Dacă alegi acest stil de design interior urmează o singură regulă – camera trebuie să fie cât mai confortabilă şi relaxantă.
Alege nuanţe de alb şi roz pal, prăfuit sau pastel, texturi pufoase şi materiale naturale.

Roz şi design minimal
Eşti o sofisticată să ȋnţeleg… Dacă-ţi permite bugetul, cumpără mobilă albă sau negru ȋn combinaţie cu alb, care să fie lucioasă, cu design simplu şi “curat”. Rezumă-te la câteva accesorii roz pe care să le poziţionezi strategic ȋn cameră (pot fi şi tablouri sau obiecte de artă).

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *