Reda casei tale albul desavarsit cu noul Cif Ultra White

La fel ca in povesti cand, la scurt timp dupa „a fost odata ca niciodata…” apare ceva intunecat, intr-o buna zi observi cum suprafetele albe din casa ta cada, chiuveta, gresia si faianta au devenit alb-cenusii, fiind invadate de urme de calcar, depuneri de sapun si rugina.

Mai mult, cand te uiti mai indeaproape, vezi ca in rosturile dintre placile de faianta si gresie s-au adunat pete de murdarie si mucegai!

In acel moment, intreaga familie se asteapta de la tine sa te transformi in regina cea curajoasa si sa salvezi situatia. Nu este nevoie insa sa incepi lupta cu murdaria folosind tot arsenalul din dotare.

E suficient un singur produs pentru o curatenie ca-n povesti care va readuce albul desavarsit in regatul tau: noul Cif Ultra White crema cu agenti de inalbire.

Cif Ultra White contine, in fiecare picatura pe care o folosesti, milioane de microparticule care patrund in profunzimea petelor de murdarie si le inlatura, ingrijind totodata suprafetele si lasandu-le curate si frumos stralucitoare.

Foloseste-l pentru a curata suprafetele albe din casa ta si le vei reda albul desavarsit de altadata.

Bineinteles, asa cum toate povestile se incheie cu „si au trait fericiti pana la adanci batraneti”, dupa ce faci curatenie cu Cif Ultra White, vei avea parte de fiecare data de un final frumos!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.