Razvan Simion, declaratie eleganta de despartire

Răzvan Simion, cunoscut datorită emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, vorbește pentru prima dată despre despărțirea de Diana, mama copiilor lui, cu care a fost căsătorit timp de 15 ani.

Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care  s-au născut cele mai importante ființe din viața mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât ca cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noștri, este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viața noastră din spatele micului ecran și până în acest moment.Deciziile importante nu sunt niciodată ușor de luat, dar fiecare dintre noi și-a gasit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fară doar și poate centrul universului nostru și, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea și sprijinul părintilor, al nostru, al amândurora.

Am încercat întotdeauna ca viața mea personală să nu fie transformată într-un subiect public, de can-can, și le mulțumesc colegilor care mi-au respectat această dorință deși, prin prisma meseriei, au obligația de a alerga dupa senzațional.”

Mesajul lui Răzvan se termină cu câteva cuvinte frumoase pentru Diana: „M-ai învățat să trăiesc altfel, să ascult mai atent, să citesc printre rânduri, m-ai învățat ca dragostea se poate transforma într-o prietenie sinceră și de durată.  Pentru toate astea am să-ți mulțumesc în fiecare zi!

În acest moment, se zvonește că Răzvan are o legătura cu cântăreața Lidia Buble, dar decizia de a se despărți de soția sa a fost făcută înainte.

În orice caz, suntem de părere că ar trebui să fim mai îngăduitori cu persoanele din jurul nostru, mai ales cu vedetele. „Cel fără de păcat să arunce cel dintâi piatra”, vorba aceea. În plus, niciodată nu putem știi ce este în mintea și în sufletul unei celebrități, lucrurile poate nu sunt atât de simple precum ne sunt prezentate în presa de can-can.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise