Răsfață-te cu arome de iarnă

Dacă iarna se încăpățânează să arate din plin tot ce poate, după ce Sărbătorile au trecut, ce-ar fi să profităm de atmosferă pentru a ne prelungi răsfățul hibernal cu câteva arome de iarnă delicioase?

Știi că e iarnă atunci când casa se umple de arome gurmande dulci, care nu vin neapărat din… bucătărie! Include delicioasele arome de iarnă în ritualul tău de îngrijire și relaxează-te mai ceva ca la Spa.

 

Dulciuri sănătoase

Ciocolata și caramelele îți fac cu ochiul? Și nouă, dar pentru că ținem la siluetă vom folosi doar unt de corp cu arome dulci precum Bielenda Body Butter, 22 lei.

caramel2

Citrice zemoase

Fructele acrișoare sunt nelipsite din fructiere; le poți include în ritualul tău folosind un săpun super-parfumat precum Milomill Oranges and lemons soap, 29 lei.

29 lei

Note vanilate

Îndulcește-ți ritualul îmbăierii cu un gel de duș cu arome de portocale și vanilie precum Kivvi Cosmetics Moisturizing shower gel, 49 lei.

49 lei

Parfum cu scorțișoară

Poată un parfum în ton cu iarna precum Masquerade de la Oriflame, 39,95 lei (la achiziționarea produselor pentru corp) , cu note picante de scorțișoară.

55468

Arome lemnoase

Ne plac aromele coniferelor, iar cedrul are un parfum special. În regăsești subtil în masca de păr Avon Planet spa Herbal Steam Bath, 39,99 lei/set, alături de note de eucalipt.

71947-1200x1200

Vată pe băț

Cu gândul la dulciurile copilăirei, relaxează-te cu aroma de vată pe băț folosind un bulgăre de sare efervescentă precum Bomb Cosmetics Cotton Candy bath blaster, 22 lei.

Bomb_Cosmetics-Bath_Blaster-Cotton_Candy 22 lei

Mere dulci

Încinge atmosfera aprinzând o lumânare cu parfum de mere și vanilie precum Yves Rocher Pomme Delice, 29 lei.

Bougie_pomme_délice

Sărutări dulci

Gamele de Sărbători de la The Body Shop vin cu arome de măr caramelizat, prune și merișoare confiate; noi adorăm balsamurile de buze aromate, 35 lei fiecare.

glazed-apple-lip-balm_l-1000x1000

Ghimbir

Ghimbirul e delicios în ceai, dar îți poate condimenta și ritualul de frumusețe cu scrub-ul Spirit of Asia din gama Dougla Home Spa, 49 lei.

Douglas_Home_Spa-Spirit_of_Asia-Bamboo_Milk_Ginger

Ritual senzorial

Înlocuiește săpunul clasic, care usucă pielea, cu unul cu glicerină și portocale precum cel de la Organique, 24 lei.

oraganique glicerina portocale 24 lei

Masaj delicat

Răsfață-ți pielea uscată  cu un ulei aromat de portocale și cătină  precum Lavera Orange Feeling body oil, 42 lei.

Orange Oil 42 lei

Comorile orientului

Fructe precum Clementinele, preferate în perioada sărbătorilor, se regăsesc și în gama Hammam, de la Tesori d’Oriente (set, 29,99 lei).

TDO EDT+DEO HAMMAM - 29,96 lei (1)

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.