"Sanii mei sunt foarte lasati si moi."

By  | 

Cu atit de multe fete care poarta sutiene generoase, care sfideaza gravitatia, si implanturi pina la barbie, este usor sa uitam ca sinii ar trebui, in mod normal, sa atirne si sa fie moi.

Dar daca ai tai sint mai pleostiti decit in mod normal, probabil ca au mult mai multa grasime decit tesut glandular care ajuta la mentinerea fermitatii.

O alta cauza: ligamentele are sustin sinii ar putea sa fi devenit mult prea intinse… cam la fel cum se intimpla cu lenjeria veche.

Alti factori care determina caderea sinilor includ hranirea copilului la sin si scaderea brusca in greutate.

Si joggingul fara o sustinere corespunzatoare a bustului poate sa determine lasarea (ca sa nu mai vorbim de durere).

Intrucit e un fenomen normal, nu exista multe metode prin care poate fi impiedicat.

Purtarea unui sutien cu bretele reglabile si suport special (daca ai minimum cupa B) va prelua din greutatea excesiva exercitata asupra ligamentelor.

Cind faci exercitii, poarta o bustiera cu niste cupe incorporate, care sa previna deplasarea, spune Susan Nethero, autoare a unei carti numite Discutia sutienelor si fondatoare a unor magazine de lenjerie intima.

O solutie mai buna: concentreaza-te nu atit asupra aspectului sinilor tai lasati, ci mai ales asupra modului sexy in care te ajuta sa te simti.

Poarta push-up-uri hot, iar in pat, bucura-te de pozitiile de sex care ii permit iubitului tau sa-ti stimuleze sinii, dar nu-i expun vizual atit de mult (doggy-style sau lingura).

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *