"Let’s Do It, Romania!" cauta coordonatori locali pentru 21 de judete!

Pentru o parte din judete au fost deja desemnati coordonatori locali, datorita numarului mare de voluntari inscrisi. In aceste judete au inceput deja activitati la nivel local. Judetele fruntase sunt Cluj si Timis, dar si municipiul Bucuresti.

Sarcinile unui coordonator de judet includ:

  • monitorizarea echipelor locale,
  • elaborarea procedurilor de lucru si a documentelor standard,
  • initierea parteneriatelor si
  • mentinerea contactului cu echipa centrala de conducere.

In acest moment, judetele in care este foarte importanta inscrierea voluntarilor, pentru aceste pozitii, intr-un numar mai mare, sunt: Arges, Bistrita Nasaud, Braila, Botosani, Buzau, Calarasi, Dambovita, Galati, Giurgiu, Harghita, Ialomita, Maramures, Prahova, Salaj, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Teleorman, Valcea, Vrancea si Vaslui.

Toti cei care doresc sa se implice in proiect in acest mod sunt rugati sa se inscrie pe site-ul oficial al proiectului –www.letsdoitromania.ro – completand formularul disponibil la sectiunea Implica-te.

Termenul limita pentru inscrieri este 15 mai 2010.

„Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie.

Implica-te si tu in cea mai mare actiune de voluntariat din Romania! Putem stabili un nou record – Romania este cea mai mare tara din Europa care organizeaza acest proiect!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.