Prima colectie de tricouri, sub brandul The Stories of O., intitulata simplu: O. Iubesc.

The Stories of O. aniverseaza 4 Ani! Iar cu aceasta ocazie, O. este foarte fericit sa va anunte lansarea primei sale colectii de tricouri realizata 100% sub marca proprie. Ovidiu nu a ales la intamplare ziua de 14 Februarie pentru a anunta aceasta noua colectie, pentru ca ea se intituleaza simplu: „O. Iubesc”  Ea continua joaca de cuvinte plasate in jurul literei O., insa de aceasta data sunt scrise cu fonturile specifice The Stories of O.

Colectia include, pentru inceput, trei modele de tricouri, atat pentru barbati, cat si pentru femei, realizate din bumbac organic, inscrise cu textele: O. Iubesc!, O. Ador! si O. Vrei?. Sunt niste declaratii de dragoste purtabile, imprimate pe bumbac alb, care marcheaza inceputul acestui nou proiect, de care Ovidiu este foarte entuziasmat.„Asa cum v-am obisnut aceasta colectie este realizata din cele mai bune materiale – am ales un bumbac organic alb, si ea include jocuri de cuvinte ce se invart in jurul literei O. Este doar inceputul, pentru ca va promit ca vor urma si alte tricouri,  ice vor intregi povestile scrise ale lui O.”

Colectia O. Iubesc este disponibila, incepand de astazi, pentru comenzi online, pe shopul online al lui O. – TheStoriesofO.ro, dar si pe Molecule-F,  iar fizic, in exclusivitate in Molecule F Concept Store, Etajul I, Promenada Mall, la pretul de 120 de lei.

Tricourile sunt manufacturate din bumbac organic alb si sunt unisex, fiind disponibile in masurile S si M si L.

Va multumesc si, va doresc sa iubiti mult.  Pentru intrebari legate de colectia O. Iubesc ma gasiti aici.

Citeşte şi:

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.