Previziunile astrologului Mariana Cojocaru pentru aceasta saptamana

By  | 

BERBEC

Totul reprezintă o provocare pentru Berbeci în această săptămână, dar există o soluţie minune pentru orice. Unii nativi vor reuşi să semneze contracte, dar alţii vor pierde de pe urma acestora. Dacă nu se descurca singuri este bine să apeleze la persoanele mai mature, la bătrâni, consilieri sau la oameni care îi pot îndruma. Aspectele astrale marcate de Uranus retrograd şi de opoziţia cu Mercur retrograd aduce izbucniri necontrolate, certuri şi chiar boli karmice.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu sănătatea în 20-26 octombrie. Află ce spun astrele 

TAUR

Aceşti nativi trebuie să fie atenţi la partenerul de viaţă, dar şi la sănătatea lor sau a altui membru din familie. Este o perioadă mai tulburată, mai agitată, existând un pericol de dispute, de certuri sau de accidente de muncă.

Citeşte şi Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în săptămâna 20-26 octombrie

GEMENI

Gemenii pot avea, datorită aspectelor dure şi presante, cu eclipsa de soare şi Venus, de gelozii. Atenţie să nu fiţi prinşi cu mâţa în sac şi nici să nu staţi tot timpul cu ochii pe gaura cheii. Puteţi fi prinşi cu minciuna. De asemenea, Gemenii au parte de o săptămână de introspecţie pentru analizarea unor chestiuni de suflet care le pot da bătăi de cap. Recomandarea astrologului Mariana Cojocaru este să vă programaţi agenda fără să o supraîncărcaţi deoarece veţi rezolva doar jumătate din probleme. Încercaţi să discutaţi cu cei din jur astfel încât să vă crească gradul de eficienţă. E foarte important ca într-o astfel de săptămână să vedeţi ce restanţe aveţi faţă de copii sau persoanele iubite, iar vorbele nespune să fie mărturisite acum.

Continuarea horoscopului realizat de Mariana Cojocaru pe RomâniaTV.net. 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *