Pregateste-ti pielea de vara

Gata cu pantalonii, paltoanele sau bluzele care maschează imperfecţiunile corpului, a venit vara, aşa că trebuie să-ţi pregăteşti corpul pentru a-l expunde ȋn rochiţe şi pantaloni scurţi sau, mai rău, ȋn costum de baie.

Pentru a nu afişa piele mată, albă şi deshidratată şi celulită extrem de vizibilă, aplică trucurile noastre pentru un corp de plajă seducător.Fă-ţi mesaj şi exfoliază
Cumpără-ţi o perie cu păr natural pentru masajul corpului şi masează-ţi corpul de la glezne, ȋn sus, către inimă, cu mişcări circulare şi fără să apeşi prea mult – ȋn acest fel ȋţi faci un automasaj de detoxifiere şi de drenaj limfatic fără să dai o grămadă de bani la salon.

De asemenea, fă-ţi gomaj corporal, dar şi pe faţă, de două, trei ori pe săptămână cu zaţ de cafea, un agent de exfoliere care tonifiază şi are efect antiinflamator.

Cumpără­-ţi o cremă super-hidratantă de corp cu un uşor pigment sau irizaţii pentru a da un aspect strălucitor şi sănătos corpului.

Fă-ţi picioare de model
După exfoliere, este cu mult mai uşor să te epilezi cu aparatul de ras sau cu cel care presupune smulgere pentru că acum au ieşit toate firele de păr de sub piele. Nu uita să-ţi cumperi un spray cu apă termală pentru a calma iritaţiile determinate de epilare şi a preveni infecţiile. Sau poţi folosi infuzie de muşeţel sau gel de aloe vera.

Un bronz uşor nu strică
Cumpără o cremă cu pigment uşor, nu una care promite “să te facă neagră” şi care cu siguranţă va lăsa urme inestetice. Poţi folosi şi o spumă cu efect instant care se usucă rapid şi care ȋnchide cu o nuanţă sau două pielea ȋn doar o oră. Aplică aceste creme cu pigment cu palmele, nu cu degetele, pentru a nu lăsa dâre.

Pofta de frumusete

Smart-shopping pentru frumusete

Lectii importante de frumusete

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise