Pozitii sexuale inspirate din 50 Shades of Grey

„50 Shades of Grey” / „Cincizeci de umbre ale lui Grey” este un adevărat fenomen internaţional. Şi tu ai citit toată seria de cărţi, aştepţi cu nerăbdare premiera filmului, iar iubitul tău începe să fie gelos pe cât de amorezată eşti de Christian Grey? Ce-ai spune să îl faci şi pe el un fan al poveştii, aducând-o chiar la voi în pat. 

Iată cele mai hot poziţii inspirate din „50 Shades of Grey”, pe care să le încerci chiar acum.Ce gandesc femeile in timpul sexului in pozitia doggie style

Stai întinsă pe spate, cu mâinile deasupra capului, legate. Dacă nu sunteţi atât de hardcore să folosiţi sfoară, o cravată sau o eşarfă merg de minune! El se va săruta pe tot corpul, apoi îţi va face sex oral foarte încet, mai mult tachinându-te. În final, te va penetra puternic.

Stai întinsă pe spate cu genunchii ridicaţi în aer, în timp ce partenerul te penetrează încet. Apoi, sprijinindu-se în coate, el se va lăsa pe tine şi te va imobiliza de mâini în timp ce va începe să se mişte din ce în ce mai repede.

3 pozitii sexuale pe care sa le incerci azi

Şi de data aceasta vei ave nevoie de sfoară/cătuşe/două cravate/două eşarfe. Pune-l pe partenerul tău să îţi lege mâinile de ceva. Dacă nu ai pat cu bare, puteţi improviza: puneţi o părută groasă pe jos şi folosiţi picioarele unei mese, dacă este mai solidă. Întinde-te pe burtă, ridică-ţi fundul astfel încât el să te penetreze pe la spate şi sprijină-te în coate.

Dacă iubitul tău stă prea mult în faţa calculatorului şi te simţi neglijată, preia controlul: du-te la el şi spune-i că îl doreşti aici şi acum, apoi urcă-te cu fundul pe birou, desfăcând încet picioarele în faţa sa. Îţi recomandăm să porţi o fustă… cu nimic pe dedesubt, bineînţeles.

Cum sa fii mai buna la pat

Încearcă aceste poziţii şi spune-ne care este preferata ta!

De asemenea, nu uita să te înscrii la concursul nostru unde punem la dispoziţie 35 de invitaţi duble la filmul „50 Shades of Grey” / „Cincizeci de umbre ale lui Grey”. Citeşte AICI ce trebuie să faci pentru a intra în joc.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.