Polygemma, o noua gama de produse PlantExtrakt

By  | 

Natura, simbol al vietii, sanatatii si al fortei, are si numeroase proprietati terapeutice, fructificate inca din vechime. PlantExtrakt iti aduce sanatatea naturii in noua gama Polygemma prin intermediul gemoterapiei. Aceasta foloseste partea tanara de planta (mugure, mladita, radicele, seva, seminte etc), cu efect detoxifiant si cu organotropism specific.

Folosindu-se de experienta acumulata in cei 20 de ani de existenta, PlantExtrakt lanseaza doua preparate gemoterapice din Gama Polygemma, altele urmand in viitor:

Polygemma sinusuri este o combinatie de extracte gemoterapice care ajuta la ameliorarea simptomelor neplacute ale racelii care afecteaza sinusurile si este destinat adultilor si copiilor de peste 7 ani.

Contine extracte din muguri de carpen – cu actiune antiinflamatoare, antispastica si cicatrizanta, muguri de coacaz negru – „cortizon natural” cu actiune antiinflamatoare si antialergica, muguri de mesteacan pufos – actioneaza in prima etapa a procesului inflamator si stimuleaza procesele catabolice, si muguri din arin negru – cu actiune anti-inflamataoare generala.

La toate acestea se adauga beneficiile pe care le poti obtine dupa cure repetate: imbunatatirea circulatiei la nivel cerebral si coronarian, reducerea inflamatiei de la toate nivelele din organism, efect antihemiragic, antispastic si cicatrizant al tesutului hepatic si la nivelul colonului, efect drenor general, ajutand la eliminarea toxinelor si la fortificarea organismului.

Polygemma cai urinare foloseste o combinatie de extracte gemoterapice care ajuta la ameliorarea simptomelor din infectii urinare prin efectul dezinfectant si detoxifiant si prin cresterea diurezei. De asemenea, poate duce la scaderea riscului de recidiva a infectiilor de la nivelul cailor urinare. Poate fi folosit de catre adulti si copii de peste 7 ani.

  • Produsele se gasesc in farmacii si in magazinele naturiste, la un pret recomandat de 17 lei/ flacon de 50 ml.
  • Mai multe detalii poti gasi pe www.plantextrakt.ro si www.gemoterapie.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *