Picioare frumoase in cinci minute

Găsești mai jos tot ce-ți trebuie pentru a-ți pregăti picioarele pentru o fustă mini mai rapid decât te-ai înscrie la o clasă de Spinning.

0:00 – 0:59

  1. Șlefuiește

Primul pas: exfolierea pielii pentru a scăpa de celulele moarte și pentru a scoate la iveală piele sănătoasă, radioasă. Folosește o formulă destinată pregătirii pielii pentru bronz artificial cu aspect natural.

Lancaster Scrub Tan Preparer, 102,5 lei (exclusiv la Sephora)picioare1:00 – 1:59

  1. Modelează

Nu lăsa nicio zi să treacă fără să-ți sculptezi trupul folosind un gel reductor pentru corp, pe picioare, abdomen și șolduri. Asociază-l cu un dispozitiv pentru masaj și vei vedea rezultate atât pe loc, cât și pe termen lung (la timp pentru plajă).

Elmiplant CelluFight! Cryo sculpt gel, 19,2 leipicioare2:00 – 2:59

  1. Bronzează

Autobronzantele din generația nouă nu mai lasă urme, se adaptează nuanței pielii și au un aspect final identic-natural. Alege unul cu aplicator, ca să nu fii nevoită să-ți folosești palmele.

Benefit Hoola Zero Tanlines The Believable body bronzer, 153 lei 3 Hoola_Zero_Tanlines_autobronzant picioare

3:00 – 3:59

  1. Catifelează

Călcâiele fine completează tabloul unor picioare superbe, punând în valoare sandalele fine pe care vrei să le porți. Folosește o pilă cu cristale de diamant pentru a scăpa de stratul îngroșat de celule moarte și apoi aplică o cremă pentru îngrijirea călcâielor precum Ceta Sibiu Cremă hidratantă coate & călcâie, 8,5 lei.

Scholl Pedicure Velvet smooth express pedi, 123 leipicioare pila calcaie

 

4:00 – 5:00

  1. Subliniază

Tehnicile de „contouring” fac minuni și pentru corp; folosește o pudră bronzantă pentru a-ți sculpta musculatura coapselor.

Sephora SunDisk Summer 2016 limited edition, 70 lei

 

5 Sundisc ouvert V3 HD

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.