Perioada menstruala poate avea impact pozitiv

De-a lungul timpului, femeile au invatat ca acele zile delicate nu reprezinta un dezavantaj, ci dimpotriva, pot fi transformate in momente in care calitatile personale pot fi puse in valoare.

Sa ne amintim permanent faptul ca perioada menstruatiei este un semn al sanatatii si in plus un semn natural al feminitatii. Este o perioada de redescoperire a propriului corp si un motiv de a sarbatori sanatatea.In aceasta perioada trebuie sa avem o atitudine pozitiva si sa ne bucuram de relatiile cu ceilalti. Din clipa in care femeile au inteles cum trebuie sa transforme perioada menstruala intr-un avantaj, lumea a prins un nou contur!

S-a demonstrat ca perioada menstruala poate avea un impact pozitiv asupra relatiilor noastre de prietenie, in special cu persoanele de sex feminin. 90% dintre femei trec mai usor peste acele zile daca impartasesc prietenelor lor situatiile cu care se confrunta. In acesta perioada este absolut fireasca tendinta de a vorbi cu prietenele noastre despre sentimentele pe care le traim. Aceste discutii au scopul de a ne conecta emotional unele cu altele.

Acum esti libera sa te bucuri de tine si prietenele tale! Bucura-te de fiecare zi a lunii si intra pe site-ul www.always.ro. Always ti-a pregatit multe surprize si premii ce te asteapta in fiecare saptamana, in perioada 6 aprilie- 3mai 2009. Completeaza Always „Happy Quiz” si descopera cat de fericita esti!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.