Penelope Cruz îndeamnă cumpărătorii să renunțe la blana naturală de Sărbători

Actrița Penelope Cruz și PETA îndeamnă cumpărătorii din întreaga lume să renunțe la produsele din blana naturală într-o campanie de Sărbători.

„Make Us Purr. Don’t Wear Fur” (Faceți-ne să toarcem. Nu purtați blană.) este textul care apare pe poza lui Cruz, în care ține în brațe un motan roșcat.Campania, care a fost lansată la timp pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, vine după numeroase angajamente pe care designeri de top și comercianți le-au făcut recent. Burberry, Gucci, Michael Kors, Diane von Furstenberg, John Galliano și mulți alții au decis să renunțe la utilizarea blănii naturale pentru produsele lor.

De asemenea, Penelope Cruz tocmai a interzis blănurile din brandul ei și este încântată să vadă schimbări pozitive în industria modei.

„În sfârșit, atât de mulți designeri decid să renunțe la blană și aștept cu nerăbdare moomentul în care niciun animal nu va mai fi ținut în cușcă și ucis pentru blană”, spune actrița, care a mai apărut în campanii anti-blană ale PETA și în 2012.

În afară de Cruz, și alte vedete sunt alături de PETA. Printre ele amintim Eva Mendes, Charlize Theron, Taraji P. Henson, Ireland Basinger-Baldwin, P!nk, Jhené Aiko, Kate del Castillo și Maggie Q.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.