Parfumuri perfecte pentru amandoi

Îți dorești să transmiți mesajul că relația voastră tocmai a devenit foarte serioasă? Găsește inspirația într-un tandem olfactiv: parfumuri pereche.

Povestea la modăPentru tine: Karl Lagerfeld For Her, 45 ml, 278 lei, cu acorduri de citrice și flori albe, condimentat cu mosc, fiindcă ceea ce v-a unit în primă fază, când v-ați cunoscut în club, a fost un stil comun. Pentru el:  Alege Karl Lagerfeld for Him (50 ml, 286 lei), cu note de santal și măr în pârg.

KL-fragrances

9 parfumuri fresh de vara

Sentimente mutuale

Pentru tine: Calvin Klein Reveal For Her (50 ml, 333 lei), un parfum ce o să-i placă și lui să-l simtă pe pielea ta, grație notelor lemnoase, de mosc și ambră, ușor sărate. Pentru el: Va aprecia deopotrivă varianta masculina CK Reveal for Men, 50 ml, 250 lei, cu acorduri de coniac, ghimbir și sare.

calvin-klein-reveal-packshot-50ml-aed-355calvin-klein-reveal-for-him

Cum recunosti un parfum fals

Accent pe fizic

Pentru tine: Poartă Jean-Paul Gaultier Classique (100 ml, 255 lei) și iubitul tău nu-și va mai pute ține mâinile acasă. Pentru tine:  Arată-i cât de mult îi admiri strădania depusă la sală dăruindu-i un parfum cu „pectorali” ca ai lui, precum Jean-Paul Gaultier Le Male Collector’s Edition (100 ml, 265 lei).

697479_fpx718061_fpx

Doi răsfățați

Pentru tine: Narciso Rodriguez For Her (50 ml, 301 lei), subliniază latura la senzuală, delicată, feminină… trezind în partenerul tău reflexul protector. Pentru el:  Narciso Rodriguez For Him (50 ml, 301 lei), un parfum cu note de frunze de violete, mosc alb și ambră, este o odă pentru bărbatul adevărat, elegant și atent.

119119_fpx3362_01

Parfumul te face mai frumoasa

So, let’s swing!

Pentru amândoi: Două parfumuri unisex, de la Madison Absolute Beauty. Boadicea The Victorious: Blue Sapphire (3.190 lei), inspirat de aniversarea celor 65 de ani de căsnicie dintre Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, și Boadicea The Victorious: Glorious (1.100 lei) un parfum cu fructe roșii simbol al pasiunii şi al iubirii profunde.

Boadicea-The-Victorious--Blue-SapphireGlorious-Boadicea-the-Victorious-50ml-474-mare

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise