Pana la ultima picatura

Acum prepararea sucului de fructe si legume este mult mai usoara pentru tine si familia ta. Mere, fructe de padure, morcovi, telina sau fructe exotice: poti face sucuri naturale la tine acasa intr-o maniera igienica si placuta.

Tubul de alimentare XXL (75 mm) permite folosirea fructelor si legumelor intregi, fara a mai fi necesara taierea lor anterior procesarii. Astfel, economisesti timp si este mult mai usor de folosit, oferindu-ti confort in utilizare.

Puterea maxima de 700 W si cele doua trepte de viteza te ajuta sa obtii rezultatul dorit. Filtrul cu microsita din otel inoxidabil ajuta la extragerea maximului de suc, iar recipientul pentru pulpa de fruct este detasabil si de capacitate mare (1,9 l).

Cand vine vorba de sanatatea ta, Bosch este mereu cu un pas inainte. Tipic Bosch. De aceea storcatorul Bosch dispune de un nou sistem sofisticat de siguranta.

Cu functia Active Motor Management aparartul functioneaza numai daca toate piesele au fost asamblate corect. Astfel, storcatorul de fructe si legume Bosch nu reduce doar riscul de ranire, dar previne si ​​stropirea cu suc in toata bucataria.

Modele disponibile in patru variante de culori: Bosch MES3000 (inox), Bosch MES20A0 (alb), Bosch MES20C0 (cherry), Bosch MES20G0 (verde).

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.