(P) Winter Spice Tea Collection – rosu fierbinte pentru o iarna sofisticata

By  | 

Piramide delicate de matase cu selectii de ceai in combinatii inmireasmate ca pentru o adevarata aromoterapie si forme inovatoare cu o paleta sofisticata de nuante de rosu sunt elementele colectiei in editie limitata Winter Spice Tea Collection de la Tea Forté din aceasta iarna.

Aromele extravagante si surprinzatoare ale seriei, precum Sweet Orange Spice, Hazelnut ruffle, Harvest Apple Spice, Winter Chai si Sweet Ginger Plum iti vor face chiar si inima sa zambeasca!

Designul inovator al acestor piramide, dar si al tuturor accesoriilor din gama Tea Forté, este menit sa transforme savurarea unei simple infuzii intr-­o adevarata ceremonie contemporana a ceaiului.

Linia de produse Tea Forté include nu numai ceaiul organic ambalat sub forma bruta, ci si seturide cadou perfecte pentru orice pasionat de ceaiuri si accesorii minunate, cu forme moderne si functionale.

Un cadou perfect pentru sarbatorile de iarna, de facut tie insati sau celor dragi!

  • Ceaiurile si produsele Tea Forté sunt disponibile in magazinul de pe Calea Dorobantilor nr. 35, Bucuresti, sau prin comanda online pe www.teaforte.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *