(P) Trucuri pentru a obține corpul perfect în această vară

Vara este pentru noi, femeile, sezonul mult așteptat, momentul prielnic să ne punem în valoare formele și să ne simțim apreciate de cei din jur pentru corpul tonifiat sau elasticitatea tenului. Vara aceasta îți propunem un ”to do list” atât pentru frumusețea interioară, cât și pentru cea exterioară, astfel încât să te simți perfect… în pielea ta!

Dezideratul unui corp tonifiat a fost mereu în top pe lista femeilor. Poate iarna e mai greu de alergat, mai ales pentru cele care nu doresc să alerge pe bandă, ci preferă să practice această activitate în aer liber. Mersul la sală sau la piscină coboară și ele câteva locuri pe lista de priorități. Însă acum este timpul să aloci energie pentru activități sportive care îți pot îmbunătăți aspectul fizic, astfel încât să poți purta fără rezerve costumul de baie mult visat.

  1. Program matinal de mișcare

Trezește-te de dimineață și dă o tură de parc într-un pas alert, o să te învioreze și vei fi mai activă pe parcursul zilei! După orele lungi petrecute la birou, îți recomandăm câteva bazine spate și câteva bazine bras, sau, dacă vrei să îmbini utilul cu plăcutul, mergi la piscină alături de prieteni și îmbină activitățile sportive cu distracția și socializarea. Ai și alternativa să îți faci un abonament la o sală de fitness sau zumba, dacă simți că un antrenor și „presiunea grupului” te vor motiva să nu abandonezi noul hobby.

Jogging, piscină, sală, în sfârșit te simți și mai atrăgătoare, dar asta nu e totul. Felul cum te simți pe interior este mult mai important ca exteriorul. Aici este secretul!

  1. Gestionează-ți greutatea

Dacă vrei să îți gestionezi greutatea vara aceasta și nu știi de unde să începi, noi avem un secret pe care suntem gata să-l împărtășim cu tine. În primul rând poți începe prin reglarea alimentației. Ai grijă ce mănânci!Acum că este vară și ai o varietate largă de fructe și legume, poți încerca diferite sortimente de salate și smoothie-uri.

Pentrua avea o gestionare mai bună a greutății și pentru a spori procesul de detoxifiere a ficatului poți adăuga în alimentația ta suplimentul alimentar Lipotropic Factors de la Solgar, o companie internațională care furnizează din 1947 o gamă largă de suplimente alimentare inovative de înaltă calitate, care sunt bazate pe ingrediente naturale. Formula Lipotropic Factors de la Solgar este bazată pe o combinație de colină, inositol și L-metionină, agenți cu potențial lipotropic, adică ține la distanță acumularea grăsimilor și ajută metabolismul să funcționeze în parametrii optimi. Colina reținută contribuie la metabolismul lipidic normal în contextul unei diete echilibrate combinată cu exerciții fizice.

Solgar_Lipotropic_factors_Cosmopolitan (1)

Acum că exteriorul tău reflectă interiorul, cumpără-ți acel costum de baie pe care ți l-ai adăugat pe lista de cumpărături din iarnă, pleacă într-o vacanță la mare și simte-te bine în pielea ta!

  1. Zen – legătura dintre minte și corp

Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să avem grijă este sănătatea noastră. Studiile au demonstrat că doar cu dietă alimentară nu putem avea un progres foarte mare în ceea ce privește starea noastră de sănătate. Trebuie să avem grijă și de minte și de emoțiile noastre, pentru că starea de bine este compusă dintr-un mix de elemente.

Este recomandat să avem timp pentru meditație, să ascultăm muzică, să practicăm yoga sau Tai Ji. Meditația ne poate elibera de stresul acumulat și ne poate ajuta să eliminăm energia negativă. O viață echilibrată nu înseamnă să ai numai gânduri și emoții pozitive, ci înseamnă să știi cum să le gestionezi și să faci în așa fel încât să te simți bine inclusiv la nivelul emoțiilor.

Schimbările mici și consistente din viața noastră ne pot face mai sănătoși și mai fericiți. Trebuie să avem grijă de noi, de corpul nostru și de emoțiile noastre pentru un stil de viață echilibrat!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.