(P) TEZYO lansează Campania ”Pantofi cu Pereche”

TEZYO, noul concept store by OTTER Distribution, devine consultantul tău de stil! În perioada 7 aprilie – 8 mai în magazinele TEZYO din orașul tău vor avea loc mai multe evenimente și acțiuni în care bloggeri cunoscuți în domeniu te vor consilia și te vor ajuta să îți găsești propriu stil.

Campania Pantofi cu Pereche va aduce surprize tuturor celor care achiziționează o pereche de încălțăminte în magazinele TEZYO. Toți cei care vor participa la evenimente vor primi  un mini-ghid de stil și șansa de a asista la un workshop susținut de către fashion blogger Ana Morodan. Este prima acţiune dintr-o serie mai ampla care se va desfasura pe parcursul anului.

Accesând www.tezyo.com sau pagina de facebook  www.facebook.com/tezyoshoes, poți afla  detaliile campaniei. Tot aici vei avea posibilitatea de a te înscrie la newsletterele TEZYO pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și tendințe de stil.

Pentru a obține o invitație de participare la unul dintre workshop-urile de stil, te poti înscrie online pe www.tezyo.com.

Magazinele TEZYO se gasesc in  București : Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall și in Timișoara: Timișoara Shopping City. Compania OTTER Distribution pregăteste o extindere majoră  în întreaga țară, chiar din acest an.

TEZYO oferă publicului o varietate mare de branduri: Otter, Epica, Le Colonel, Clarks, Geox, Le Coq Sportif, Gryxx, Aldo, Converse, Nike si Camper, The Flexx, Pepe Jeans, Santini, Diesel etc. Produsele oferite de magazinele TEZYO sunt articole de încălțăminte pentru bărbați, femei si copii, precum si  accesorii și marochinărie.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.