(P) Terra Vita, un nou centru de terapie in Bucuresti

Terapia ANDULLATION reprezintă un masaj terapeutic avansat, care combină vibraţia mecanică cu terapia termică profundă infraroşu. Această metodă inovativă de masaj şi terapie este dezvoltată de specialişti în medicină din Germania şi folosit cu succes de fizio-terapeuţi, medici şi clinici de recuperare de top din Europa. 

Utilizând sistemul de terapie Andullation, vă puteţi bucura de un tratament fără probleme sau prea mult efort, oriunde doriţi – pe pat, pe canapea, pe covor, pe terasă în aer liber – fără restricţii. 

Avantajele utilizării terapiei ANDULLATION

reduce durerea după utilizare ; căldura profundă în infraroşu (NIR) îi sporeşte efectul

are 21 oscilatoare (23 când este utilizată centura Andullation) de două mărimi diferite, adaptate special regiunilor corpului

Terapia Andullation oferă 20 de programe medicale pentru tratarea următoarelor afecţiuni: stimularea metabolismului, întărirea sistemului imunitar, stimularea sistemului limfatic, purificarea celuleor şi eliminarea toxinelor şi acidităţii, tratarea stresului, circulaţia sângelui, insomnia, osteoporoza, dureri de articulaţii, dureri puternice în zona gâtului şi spatelui, dureri acute de cap, migrene, reumatism, artrite, celulită, probleme digestive, diabet, indigestie, crampe musculare, reflexologie, regenerare după sport, dureri lumbago şo sciatică.


Apa Kangen
este o apă terapeutică, produsă de un echipament revoluţionar, medical fabricat de compania japoneză ENAGIC. Acesta se leagă la sistemul de distribuţie de apă din casă (la robinetul de la chiuvetă) şi, în timp real, ionizează apa, prin electroliză, la putere foarte mare (230W), folosind 7 electrozi de titaniu medical, complet îmbracaţi în platină.

Proprietăţile unice în lume ale apei Kangen:

Antioxidantă (previne înbătrinirea ţesuturilor)

Alcalină (elimină toxicitatea şi aciditatea din organism)

structură fină (max 6 molecule, când o bem ne hidratează până la nivel de celulă). In mod normal apa are structură moleculară formată din min 15-20 molecule sau chiar până la 100 molecule, funcţie de calitatea şi puritatea ei la origine.

este foarte bogată în Oxigen Activ (APA VIE). 

Despre Terra Vita : Povestea Terra Vita a inceput in iunie 2010 s-a deschis primul  centru de prezentare in Constanta. Astăzi avem centre de terapie în Bucureşti şi Constanţa, peste 100 de colaboratori şi deţinători ai echipamentelor de Apa Kangen şi parteneriate cu medici şi specialisti in wellness. În cei doi ani de existenţă a centrului Terra Vita peste 5.000 de persoane ne-au trecut pragul, beneficiind de efectele pozitive ale terapiei pe care o oferim.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.