(P) Serumul BOCASSY

Frumusetea… nu înseamnă nimic fara dragoste. Fara dragoste ar fi doar uratenie deghizata. Dar adaugand dragoste se transforma in magie. Da, vine din inima…magia, alchimia. Si, da uitam de ea deseori, uitam inima si magia, deoarece si durerea vine de asemenea din inima. Inchidem ochii asupra suferintei si închidem ochii asupra lumii. Si totusi lumea merge mai departe si magia ramane nedescoperita iar frumusetea ramane falsa. Da, exista durere si exista si saracie, iar unele lucruri se intampla dincolo de intelegerea noastra, dar există inima si există frumusete, iar daca ne unim mainile magia va deveni mai puternica, iar scanteia se va transforma intr-o flacara. 
Unii oameni de stiinta calculeaza cate zile si cate nopti traieste un om intr-o viata, exista doctori care ne repara cand suntem distrusi, exista chiar si doctori care ne pot face să aratam frumosi si tineri atunci cand incepem sa imbatranim, dar ceea ce dorim cu totii cu adevarat  este sa gasim o semnificatie, un motiv şi ceva care sa merite sa fim aici. Cautam fericire, cautam putere, bani, frumusete… toate lucrurile care vin si se duc de parca au propria lor vointa, si totusi inima ramane cauza uitata, dar ea va fi aici pana in ziua in care murim. Dar atunci, dacă suntem norocosi, vine o zi cand deschidem usa, si infruntam lumea cu toate frumusetile si neajunsurile ei… si ajutam, pentru ca ajutand pe altii ne salvam pe noi. Pentru unii acea zi a venit cu mult timp in urmă, pentru alti acea zi este foarte aproape, sau pentru altii foarte departe, dar cifrele nu contează deoarece alchimia functionează in mod neliniar. Si vine acea zi cand nu mai putem sa ramanem aceiasi, deoarece magia a început sa functioneze…
 
Produsele de ingrijire pentru piele  BÔCASSY, contin preponderant ingrediente de origine naturala ce au fost aduse la un echilibru ideal dupa ani lungi de cercetare pentru a satisface nevoile pielii, insa fara a o incarca. Combinatiile corecte şi eficiente ale diferitelor ingrediente în formele lor naturale, fac produsele BÔCASSY sa fie adecvate si eficiente pentru toate grupele de vârstă şi diferitele necesitati. Produsele sunt testate şi certificate pentru eficientă şi prezintă modificări semnificative si vizibile după doar 4 săptămâni de utilizare pe toti subiectii.
Produsele BÔCASSY nu conţin parabeni, uleiuri de silicon, coloranti, uleiuri minerale, în orice forma. Eficientă dovedita. Produse testate dermatologic.
 
Serumul BÔCASSY  este cel mai puternic hidratant aferent aceastei linii de produse de îngrijire a pielii, cu efect suplimentar asupra fermitatii şi elasticitatii. Serumul este destinat tuturor grupelor de vârstă ca o îngrijire completă pentru cei de varsta mijlocie (25-50) şi / sau in completarea îngrijirii pentru o vârstă matura (50+), in ingrijirea de  zi sau de noapte. Hidratarea şi fermitatea pielii sunt cele mai importatnte  calităţi ale acestui serum cu eficienta dovedita pentru 100% din subiecţi. Combinaţia de ingrediente din plante (ulei de masline pentru a hrani pielea si a ajuta la mentinerea nivelului optim de hiratare pe tot parcursul zilei, cacao şi untul de shea hrănesc şi cresc densitatea pielii si protejeaza contra factorilor externi; glicerina pastreaza hidratarea prin eliberarea treptata; extractele de anason şi radacina de tataneasa ajuta la revitalizarea tesutului pielii, completeaza prin substanţe nutritive ce ajuta la creşterea fermitatii) şi vitaminele A, B şi E mai mult decat necesarul elementar pentru un tonus optim, pentru a face piele sa arate intinerita (tanara) si sanatoasa – sunt cei mai buni luptatori in estomparea semnelor de trecere a timpului) sunt esentiale in acest produs pentru realizarea tuturor acestor efecte. Serumul BÔCASSY  are eficienta dovedita in hidratarea pielii şi, de asemenea, stimuleaza şi creste calitatile biomecanice ale pielii (de fermitate şi elasticitate), este ideal cu fiecare utilizare pentru capacităţile sale de a hidrata şi a menţine hidratarea. Ingredientele naturale şi vitaminele cresc puternic fermitatea şi elasticitatea, ceea ce face acest Serum ideal pentru toti utilizatorii, indiferent de varsta si de tipul de piele.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.