(P) Noul parfum Montblanc Legend Spirit, alegerea ideală pentru bărbatul modern

Conceput pentru bărbatul modern, atrăgător, creativ, cu un spirit independent și o dispoziție unică, noul parfum Montblanc Legend Spirit reprezintă o nouă dimensiune a unei charisme convingătoare.

Montblanc lansează Legend Spirit, un nou parfum ce dezvăluie un aspect mai casual și neînfrânt al bărbatului Montblanc Legend, dar care încă întruchipează recursul versatil și elemente tipice eleganței caracterului său.Atunci când l-au creat, maeștrii parfumieri Nathalie Lorson și Olivier Cresp s-au inspirat de toate formele și nuanțele de alb, de la zăpadă la marmură, găsind astfel compoziția perfectă pentru un parfum proaspăt, dominant și intens.

Visual 15

Aroma inconfundabilă a parfumului are ca note înalte piperul alb, grapefruitul tonic și bargamota proaspătă, ca note de mijloc lavandă intensă și cardamom hipnotizant, iar ca note de bază lemnul alb – lemn de santal, cedru si cașmir – amestec senzual cu mușchi de stejar, aroma semnătură unică Montblanc Legend, înmuiată într-un cocktail de mosc alb.

Montblanc Legend Spirit este un accesoriu frumos conceput, care se potrivește altor accesorii de călătorie ale Casei, cum ar fi instrumentul de scris „White Meisterstück Solitaire”, un obiect elegant și funcțional pentru viața urbană modernă de azi. Semnătura Montblanc este prezentă pe partea de sus, metalică, a sticlei, precum și pe capac. Cele trei inele metalice, un simbol găsit pe instrumente de scris Montblanc, sunt prezentate la baza ambalajului, în timp ce emblema distinsă Montblanc apare în contrast pe fundal alb strălucitor.

Montblanc Legend Spirit face parte din cunoscuta linie ce are ca început celebrele parfumuri bărbătești Legend și Legend Intense, primul dintre ele fiind lansat în anul 2011.

Deși casa de lux și-a început povestea prin lansarea de stilouri, apoi de obiecte de marochinarie, ceasuri, ochelari, bijuterii fine și un nou mod de tăiere a diamantelor în formă de stea: Diamantul Montblanc, parfumurile Montblanc încarnaeză valorile atemporale ale Casei.

Visual 01

Parfumul Montblanc Legend Spirit poate fi găsit exclusiv în magazinele Sephora.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.