(P) Nestea: Inceputul a ceva diferit

By  | 

“Inceputul a ceva diferit” este noua campanie lansata de Nestea prin care ne invita sa dam startul unui inceput diferit. Cuvintele cheie ale acestei veri sunt optimism, curaj si spontaneitate. Campania beneficiaza de un mix de media ce cuprinde spot TV, suport digital si PR. Campania de comunicare foloseste mediile traditionale: TV, afisaje stradale si indoor, dar si proiecte speciale in mediul online pentru a inspira consumatorii sa dea startul unui inceput diferit.

Gusta provocarea Nestea” este una dintre componentele de amplificare ale campaniei, prin care Nestea lanseaza un concurs de ilustratie si design. Fie ca esti ilustrator sau designer, tot ce-ti trebuie este inspiratie. Accepta provocarea si intra acum in competitia de arta NESTEA!
Trei artisti au acceptat deja provocarea si ne dau drept exemplu interpretarile lor.

Maria Surducan ne-a propus deja o ilustratie pentru inspiratie. Maria s-a nascut, a crescut si a terminat Artele la Cluj. Intrebata "si totusi, tu ce faci in viata", da acum din colt in colt si raspunde "cu o mana ilustratie, cu o mana banda desenata, cu cealalta mana grafic design si in cealalta mana tin ceasca de cafea".

Irina Dobrescu este specializata pe ilustratie de carte, dar acest aspect nu a impiedicat-o sa accepte provocarea Nestea, iar Saddo da o noua dimensiune profilului vizual Nestea, personajele suprarealiste si paleta cromatica integrandu-se perfect sub cupola unui nou inceput al acestei veri.

“Acest concurs este dedicat tuturor celor care sunt in cautare de locuri unde sa-si expuna imaginatia. Indiferent daca esti ilustrator sau designer, tot ce-ti trebuie pentru a te putea inscrie in competitia de arta Nestea este inspiratie si un pic de talent”, declara Natalia Stroe, Senior Marketing Activation Manager Still Beverages Romania/Moldova

Propune si tu o lucrare si daca juriul o va aprecia noi o vom expune pe unul dintre cele patru panouri de afisaj stradal, pentru ca toata lumea sa-ti admire talentul.

In plus, ca sa-ti sustinem creativitatea, avem premii care te asteapta sa le revendici: 8 Noul iPad si 6 tablete grafice Wacom.

  • Intra pe design.nestea.ro, descarca brieful si intra in competitie!
     

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *