(P) Montblanc Legend Spirit, parfumul bărbatului cosmopolit

Casa Montblanc îmbrățișează de peste 100 de ani tradițiile valorilor de durată și măiestria rafinată. Începând cu lansarea unor instrumente de scris și până la producerea de parfumuri de lux, compania continuă să scrie o mică bucată de istorie culturală.

Visual 01

Povestea casei Montblanc începe în 1906, când August Eberstein, un inginer talentat, și Alfred Nehemias, un om de o mare viziune, au creat primul stilou. Scopul lor a fost de a creea un instrument de scris ce nu necesită scufundarea într-o călimară și care putea fi purtat de către o persoană oriunde.

Screenshot_1

Deși inițial s-a concentrat pe instrumente de scris rafinate, Montblanc a continuat cu producerea unor obiecte superbe de marochinarie, ceasuri, ochelari, bijuterii fine și un nou mod de tăiere a diamantelor în formă de stea: Diamantul Montblanc.

Screenshot_2-vert

 

Apoi, în 2001, a fost lansat primul parfum al casei, Presence, iar celebrul Montblanc Legend a fost lansat în 2011, devenind rapid unul dintre cele mai iubite parfumuri masculine la nivel mondial.

Alegerea parfumului potrivit nu trebuie să fie mereu una dificilă. Pentru bărbatul cosmopolit din ziua de azi, cea mai potrivită alegere o reprezintă noul Montblanc Legend Spirit.

Parfumul Montblanc Legend Spirit este unul proaspăt și intens, perfect pentru bărbații carismatici, irezistibili, care îți taie respirația. Indiferent unde va fi purtat, acesta dezvăluie un aspect mai casual și neînfrând al bărbatului Montblanc Legend.

Montblanc Legend Spirit a fost inspirat de toate formele și nuanțele de alb, de la zăpadă până la marmură. Notele spumante, de piper roz, grapefruit tonic și bergamotei proaspată se dezlănțuie în topul piramidei olfactive. Inima bate sălbatic, datorită lavandei intense, cardamomului hipnotizant și a acordului acvatic revigorant. Lemnul alb – lemn de santal, cedru si cașmir – amestec senzual cu mușchi de stejar, aroma semnătură unică Montblanc Legend, crează o bază învăluitoare, înmuiată într un cocktail de mosc alb.

Montblanc Legend Spirit_Packshot_100ml

Parfumul Montblanc Legend Spirit poate fi găsit exclusiv în magazinele Sephora.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.