(P) Instrumente de fitness numai bune pentru apartament

E mai ușor decât oricând să ne menținem în formă. Există sfaturi nutritive care ne ajută să păstrăm echilibru între proteine, carbohidrați, vitamine și minerale, există aplicații care ne amintesc să ne hidratăm și să ne punem în mișcare, există și aparate de fitness pe care le putem folosi chiar și acasă. Și există carduri de cumpărături care le pot împărți pe toate în rate. Voință să fie, că în rest avem cu ce ne păstra forma de invidiat.

Gantere

La categoria cel mai bun raport dimensiuni-efect, ganterele câștigă detașat. Chiar dacă sunt grele, sunt ușor de depozitat oriunde prin casă. Și le poți folosi la o mulțime de exerciții. Nici cei mai profesioniști culturiști nu renunță la aceste instrumente banale. Dar nu sunt destinate strict construirii de masă musculară. Le poți integra în exercițiile cardio de bază, pentru a obține rezultate mai bune într-un timp mai scurt.

Banda de alergat

Se spune că cel mai eficient exercițiu fizic este și cel mai primitiv. Mersul în ritm alert era ceva la ordinea zilei pentru strămoșii noștri din Antichitate. Dar acum, foarte mulți instructori îl recomandă, în special începătorilor care se pot descuraja în fața unor exerciții dificile. Mersul rapid pe bandă (ceva mai lent decât ritmul de alergare) îți pune sângele și articulațiile în mișcare, fără să fie atât de solicitant pentru oase precum joggingul, de exemplu.

Bicicleta multifuncțională

Dacă spațiul de acasă e limitat, dar vrei să te poți baza pe un aparat de fitness la orice oră, soluția poate fi o bicicletă multifuncțională. Aceasta antrenează nu doar picioarele, ci și brațele. Nu dispune de șa, ceea ce înseamnă mai puțină presiune asupra coloanei vertebrale. Iar toate aceste trăsături se traduc într-o formă mai bizară pentru o bicicletă. Mai precis, aparatul este mai mult înalt decât lat, ceea ce-l face perfect pentru apartamentele mici.

Salteaua de yoga

Dar adevărul este că, dacă ești motivată și vrei să ai grijă de corpul tău cu orice preț, nu e nevoie de aparatură prea complicată. Uneori, o saltea de yoga și o serie de instrucțiuni online sunt mai mult decât suficiente. Poți folosi o astfel de saltea, așa cum îi spune și numele, pentru exerciții de yoga. Dar este foarte potrivită și pentru Pilates sau alte rutine de fitness mai solicitante, pe care n-ai putea să le practici direct pe covorul dur din sufragerie.

Indiferent cum alegi să-ți menții forma fizică, felicitări pentru inițiativă. Și fii sigură că poți începe treaba cât mai repede. Un card de credit precum CardAvantaj te ajută să împarți prețul oricărui aparat de fitness în rate fără dobândă*. Ca să nu amâni nicio clipă starea de bine pe care ți-o dorești.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.