(P) Încearcă și tu Peatatoes, cele mai sănătoase chipsuri!

Peatatoes este o gustare cool şi sănătoasă, cu conținut ridicat de proteină din sursă vegetală (mazăre). Sunt crocante fără a fi prăjite şi cu 3 arome irezistibile: Thai Sweet Chilli. Barbecue, Brânză.

În ziua de astăzi, cu un ritm de viaṭă accelerat, în alegerea gustărilor dintre mese sfârşeşti prin a recurge la alimente foarte calorice şi sărace în nutrienṭi. Peatatoes reprezinta o alternativă sănatoasă, savuroasă şi nutritivă. Chipsurile Peatatoes sunt produse din ingrediente naturale care includ un conṭinut ridicat de proteină din mazăre, aminoacizi esenṭiali, în special BCAA şi glutamină, şi conṭin în formula lor şi extract de rozmarin, un conservant natural. 

Peatatoes sunt produse printr-o tehnică inovatoare Air popped, pentru crearea de gustări crocante folosind temperatură şi presiune ridicate, tehnică ce permite o păstrare mai bună şi o folosire mai mică de ingrediente artificiale şi grasimi. 

Toate aceste caracteristici fac din Peatatoes gustarea ideală pentru adulți, copii mari şi mici, şi o alternativă excelenta pentru chipsurile clasice din cartofi.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.