(P) Gaseste-ti partenerul cu ajutorul horoscopului in dragoste

Compatibilitatea reprezintă, de fapt, o potrivire între două persoane. Vă vom prezenta în continuare o listă de compatibilităţi în funcţie de zodia dumneavoastră, aşa că găseşte-ţi aici partenerul cu ajutorul horoscopului în dragoste, recomanda site-ul yve.ro
 

Berbecul (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este un posesiv convins. Dacă ar fi să alegem trei nativi cu care berbecii s-ar putea înţelege perfect într-o relaţie amoroasă atunci Leul, Săgetătorul şi Vărsătorul ar fi aceştia.
 

Taur (21 aprilie – 20 mai )

Iubeşte cu fiecare parte a corpului. Este romantic şi găseşte în iubire un refugiu atunci când s-a săturat de această lume agitată. Pentru al nostru Taur, fericirea este ascunsă undeva în zâmbetul unui Rac, în bucuria unei Fecioare, ori în senzualitatea unui nativ din zodia Peşti. 
 

Gemeni (21 mai – 21 iunie )

O zodie complicată. Avem persoane care iubesc diferit,  în funcţie de personalităţile care se ascund în ei. Pentru aceştia este foarte important să nu se plictisească. Alături de un Vărsător, un Leu sau o Balanţă, nativul din această zodie va fi satisfăcut.
 

Rac (22 iunie – 22 iulie )

Racul iubeşte poetic. El scrie poezii şi cântă sub balcon în miez de noapte. Având aproape un Taur, un Scorpion sau o Fecioară, nativul din zodia Rac va găsi metode inedite de a arăta sentimentele.
 

Leu ( 23 iulie – 22 august )

Iubeşte regeşte. Răsfaţă şi are grijă ca persoana iubită să aibă confort. Alături de un Geamăn, de un Berbec sau o Balanţă, Leul este împlinit.
 

Fecioară ( 23 august – 22 septembrie )

O fecioară calmă are nevoie de o persoană statornică. Caută mereu stabilitate şi sentimente profunde. Un Taur, un Rac sau un Capricorn îi vor satisface aceste dorinţe.
 

Balanţă ( 23 septembrie – 22 octombrie )

Mereu în mişcare şi iubitor de inedit, balanţa are nevoie de o mare doză de spontaneitate din partea unei relaţii. Fericirea o găseşte alături de un Geamăn, de un Leu, ori de un Vărsător.
 

Scorpion ( 23 octombrie – 21 noiembrie )

Scorpionul este o zodie plină de secrete. Se va dezvălui cu greu, însă iubirea adevărată o va cunoaşte alături de un Rac, o Fecioară, ori un Capricorn.
 

Săgetător ( 22 noiembrie – 21 decembrie )

Un aventurier…nativul din zodia Săgetător se îndrăgosteşte de multe zodii, or dragostea adevărată o întâlneşte în ochii unui Berbec, în inteligenţa unui Leu sau în echilibrul unei Balanţe.
 

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie )

Familist convins, Capricornul va avea relaţii amoroase reuşite altături de un Taur, o Fecioară sau un Scorpion.
 

Vărsator ( 21 ianuarie – 19 februarie )

Spontaneitatea şi pofta de viaţă a acestui nativ se amestecă perfect într-o relaţie cu un Geamăn, Berbec sau cu o Balanţă. 
 

Peşti

Alunecoşi din fire…ei înoată peste tot şi se lasă prinşi cu greu. Dulcea capcană, relaţia fericită o vor avea alături de un Taur, un Rac sau un Capricorn.
 
Consulta horoscopul dragostei pe pe YVE.RO
 
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.