(P) Cutitele Fiskars Edge – o alegere deosebita pentru o bucatarie moderna

By  | 

Gama de cutite Edge, de la Fiskars, intruneste toate calitatile pentru a multumi chiar si cei mai pretentiosi bucatari.

Moderna si universala, gama Edge urmeaza tendintele din design, printr-un obiect neted, negru complet, cu un detaliu portocaliu, pentru a crea un nou look, plin de energie, pentru bucatarie.

Gama de sapte cutite combina influente atat din bucataria Estica cat si din cea Vestica. Astfel, exista cutite cu functii diferite cu lame inspirate din traditiile japoneza si europeana.

Trecerea usoara dintre maner si lama permite utilizarea diferitelor stiluri de taiere si fac cutitul foarte usor de manevrat.

De asemenea, manerele turnate prin injectie pastreaza igiena din zone de trecere catre lama. Invelisul sporeste durabilitatea si ajuta la o curatare usoara. Lama groasa de 2.3 mm permite control si o taiere fina. Cutitele Fiskars Edge pot fi spalate in masina de spalat vase.

Design Danez

Gama de cutite Fiskars Edge poarta semnatura designerului danez Tobias Wandrup, omul din spatele multor alte cutite de succes Fiskars cum ar fi FunctionalForm si Fuzion. Wandrup face design pentru Fiskars inca din anii ’90, iar lucrarile sale includ, de exemplu, premiul Red Dot pentru designul gamei de cutite FunctionalForm.

Tobias Wandrup lucreaza ca designer freelancer si este de asemenea partener in agentia de design Ørgreen. Ca designer, Wandrup este inspirat de produse ce includ elementul miscarii.

"Ma simt intrigat de energia pe care o au obiectele aflate in miscare, precum masini, avioane, dar si cutite. Acestea au multa energie in ele. Ma inspira, din moment ce baza designului meu o reprezinta idea de functionalitate: daca te misti sau reactionezi cu ajutorul unui echipament tehnic sau a unei unelte de bucatarie, ar trebui sa ai o unealta care este perfecta pentru scopul tau.

Pentru noua gama de cutite, Wandrup a cautat o forma moderna, universala si originala Fiskars.

"Cutitul este una dintre cele mai importante unelte din casa. Exista o intreaga traditie pentru acest produs; cutitele sunt cunoscute inca de la inceputurile omenirii, de aceea este foarte dificil sa le aduci un look nou. Am vrut sa adaug putin suflet, asa cum au cutitele lucrate manual."

"Cred ca aceasta gama se poate mandri ca reprezinta un adevarat produs Fiskars – are simplitate si energie. Imi doresc sa fac lucruri autentice pentru Fiskars, dar in acelasi timp doresc sa largesc limitele brandului spre noi orizonturi. Fiskars are curajul de a dezvolta mai departe brandul, iar acesta gama este un foarte bun exemplu."

  • Fiskars este unul dintre cei mai mari furnizori globali de bunuri de consum pentru locuinţa, gradina si exterior. Grupul are un portofoliu consistent de marci internationale de incredere, printre care se numara Fiskars, Iittala, Gerber, Silva si Buster. Fiind infiintata in anul 1649 si figurand in lista NASDAQ OMX din Helsinki, Fiskars este cea mai veche companie din Finlanda.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *