(P) Crema nutritiva de zi

Produsele de ingrijire pentru piele BÔCASSY, contin preponderant ingrediente de origine naturala ce au fost aduse la un echilibru ideal dupa ani lungi de cercetare pentru a satisface nevoile pielii, insa fara a o incarca. Combinatiile corecte şi eficiente ale diferitelor ingrediente în formele lor naturale, fac produsele BÔCASSY sa fie adecvate si eficiente pentru toate grupele de vârstă şi diferitele necesitati. Produsele sunt testate şi certificate pentru eficientă şi prezintă modificări semnificative si vizibile după doar 4 săptămâni de utilizare pe toti subiectii.

Participa la concurs si castiga una dintre cele trei creme lejere de zi BocassyProdusele BÔCASSY nu conţin parabeni, uleiuri de silicon, coloranti, uleiuri minerale, în orice forma. Eficientă dovedita. Produse testate dermatologic.

CREMA DE ZI HIDRATANTA

Crema de zi hidratanta BÔCASSY este pentru o ingrijre puternica si completa, care, prin compozitia sa bogata pe baza de plante, satisface nevoile pielii mature, ceea ce face nivelul de lifting, hidratarea şi hranirea una dintre priorităţile de top. Tenul matur are nevoie de mai multa hidratare si substanţe nutritive, deoarece se pierde apa mult mai rapid si este inlocuita in mod semnificativ mai lent.

Prin urmare, este foarte important ca aceste elemente sa fie adaugate si pastrate in piele pentru prin utilizarea cremelor de ingrijire. Crema nutritive de zi BÔCASSY este creata special pentru a mentine hidratatrea la nivelul pielii prin diferite combinaţii ale ingredientelor, dar efectul ei principal este diminuarea semnelor vizibile ale trecerii timpului si de estompare a suprafatei pielii, hranind cu vitamine, minerale si uleiuri, pielea matura ce pierde rapid aceste elemente. Astfel, acesta devine mai moale, mai densa, iar rezultatele finale sunt liniile fine vizibil estompate, linii create de pierderea hidratarii si a substanţelor hranitoare, pierderi cauzate de imbatranire.

Extracte din plante (musetelul revitalizeaza si estompeaza liniile fine din piele cauzate de îmbătrânire; schinduful (denumit si fan grecesc) ajută la menţinerea nivelului de hidratare a pielii şi optimizeaza intinerirea acesteia; radacina de tataneasa stimuleaza regenerarea pielii; anasonul ajuta la mentinerea aspectului proaspat prin reglarea eliminarilor de grasimi) şi uleiuri şi unturi (ulei de masline si de floarea-soarelui sunt bogate in mod natural in vitamina E, o sursa bogata de elemente nutritive ce amplifica tonusul pielii in timp ce untul de shea si cel de cacao hranesc pielea şi contribuie la cresterea densitatii acesteia oferindu-I protectie. Crema de zi hidratanta BÔCASSY s-a dovedit ca ajuta la scaderea vizibila a ridurilor.

Aceasta crema detine o combinaţie perfecta de ingrediente care ajuta la recapatarea aspectului proaspat si ferm al pielii. Acesta contine nutrienti in cea mai buna forma de hidratare fara a avea o textura lucioasa, pentru a satisface toate nevoile zilnice ale pielii mature. Pentru cresterea elasticitatii si fermitatii este recomandat a fi utilizata în combinatie cu Serumul BÔCASSY.

www.bocassy.com
www.facebook.com/bocassyromania

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.