(P) Crema hidratanta cu textura de gel

Frumusetea… nu înseamnă nimic fara dragoste. Fara dragoste ar fi doar uratenie deghizata. Dar adaugand dragoste se transforma in magie. Da, vine din inima…magia, alchimia. Si, da uitam de ea deseori, uitam inima si magia, deoarece si durerea vine de asemenea din inima. Inchidem ochii asupra suferintei si închidem ochii asupra lumii. Si totusi lumea merge mai departe si magia ramane nedescoperita iar frumusetea ramane falsa. Da, exista durere si exista si saracie, iar unele lucruri se intampla dincolo de intelegerea noastra, dar există inima si există frumusete, iar daca ne unim mainile magia va deveni mai puternica, iar scanteia se va transforma intr-o flacara. 
Unii oameni de stiinta calculeaza cate zile si cate nopti traieste un om intr-o viata, exista doctori care ne repara cand suntem distrusi, exista chiar si doctori care ne pot face să aratam frumosi si tineri atunci cand incepem sa imbatranim, dar ceea ce dorim cu totii cu adevarat  este sa gasim o semnificatie, un motiv şi ceva care sa merite sa fim aici. Cautam fericire, cautam putere, bani, frumusete… toate lucrurile care vin si se duc de parca au propria lor vointa, si totusi inima ramane cauza uitata, dar ea va fi aici pana in ziua in care murim. Dar atunci, dacă suntem norocosi, vine o zi cand deschidem usa, si infruntam lumea cu toate frumusetile si neajunsurile ei… si ajutam, pentru ca ajutand pe altii ne salvam pe noi. Pentru unii acea zi a venit cu mult timp in urmă, pentru alti acea zi este foarte aproape, sau pentru altii foarte departe, dar cifrele nu contează deoarece alchimia functionează in mod neliniar. Si vine acea zi cand nu mai putem sa ramanem aceiasi, deoarece magia a început sa functioneze…
 
Produsele de ingrijire pentru piele  BÔCASSY, contin preponderant ingrediente de origine naturala ce au fost aduse la un echilibru ideal dupa ani lungi de cercetare pentru a satisface nevoile pielii, insa fara a o incarca. Combinatiile corecte şi eficiente ale diferitelor ingrediente în formele lor naturale, fac produsele BÔCASSY sa fie adecvate si eficiente pentru toate grupele de vârstă şi diferitele necesitati. Produsele sunt testate şi certificate pentru eficientă şi prezintă modificări semnificative si vizibile după doar 4 săptămâni de utilizare pe toti subiectii.
Produsele BÔCASSY nu conţin parabeni, uleiuri de silicon, coloranti, uleiuri minerale, în orice forma. Eficientă dovedita. Produse testate dermatologic.

Crema hidratanta cu textura de gel BÔCASSY este dezvoltat ca un produs suplimentar pentru intreaga linie de produse destinate îngrijirii fetei, cat si pentru utilizatorii care doresc doar o cantitate de  produs cu sau fara ulei. Produsele fara nici un fel de uleiuri (grasimi) ar trebui să fie evitate pentru ca ele pot cauza un dezechilibru al glandelor pielii. De aceea, acesta crema cu textura de gel conţine cantitati mici de ulei de germeni de grau, ce au calitatea de a mentine nivelul de hidratare al pielii si este, de asemenea, o sursa naturala de vitamina E, precum şi de glicerina vegetala, care pastreaza si elibereaza treptat nutrientii in piele. Crema hidratanta cu textura de gel BÔCASSY reprezinta produsul de ingrijire necesar  pentru fiecare tip de piele, avand calitatea sa dovedita de a mentine o hidratare optima timp de 24 de ore de la aplicare. Acesta face ca pielea sa fie proaspata şi radianta si mareste efectul altor produse atunci cand este folosita in combinaţie. Hidratarea pielii este esenţială pentru a avea un look proaspat pe timp indelungat, dar este foarte greu sa il pastraţi hidratat peste  24 de ore cu o singură utilizare. Odata cu rolul principal şi cel mai important al acestei crema cu textura de gel, acest produs contine, de asemenea, ingrediente care hranesc fara prea multe uleiuri. Nutrientii in acest produs sunt, prin urmare, vitaminele si extractele (A, E si B) care revitalizeaza si maresc aspectul de tonifiere,. Extractul de ceai verde este bine cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante, care ajuta impotriva semnelor de imbatranire şi anasonul, din timpuri stravechi ca ca elixirul tineretii; cofeina, care s-a dovedit a fi un ingredient efficient pentru stimularea vitalitatii si energizarea pielii. Crema cu textura de gel BOCASSY si-a dovedit eficienţa cresterii nivelului de hidratare semnificativ a tenului dupa o singură aplicare şi menţinerea hidratarii timp de 24 de ore. Efectul pozitiv l-au prezentat  100% dintre subiectii care au participat la studiu.
 
Crema cu textura de gel BÔCASSY este bogata in ingrediente care au efecte multiple, dar cele mai importante pentru acest produs sunt hidratarea efectiva pe tot parcursul zilei. Toate ingredientele sunt alese cu grija pentru a nu distruge tonusul pielii si pentru a nu  bloca porii  lasand o senzaţie neplacuta pe piele. Este potrivit pentru a fi folosit ca un supliment de îngrijire pentru alte produse Bocassy, sau ca produs complet de ingrijirepentru persoanele cu ten gras, sau pe timpul verii, cand pielea elimina mai multe  grasimi, dar are nevoie in continuare de grija. În cazul în care acest gel-crema este utilizat ca supliment este recomandat a fi folosit primul, masand usor in piele si apoi a se aplica o crema suplimentara.

www.bocassy.com
www.facebook.com/bocassyromania

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.