(P) Cea mai bună formulă de lapte organic pentru sugari

Fără îndoială că laptele natural este cel mai bun aliment pentru copilul tău nou-născut, deoarece conține ingrediente prețioase care îi asigură o dezvoltare armonioasă și o imunitate puternică.

Sortimente de lapte Hipp variate, surse prețioase de sănătate

Până la 6 luni cel mai bun lapte pentru copil este laptele matern pentru că el este atât de complet încât sugarul nu mai are nevoie de alte alimente. Nici măcar de apă sau ceai. După introducerea de noi alimente în alimentația celui mic (așa numita diversificare), laptele matern va putea ca să fie oferit copilului ca bonus până la vârsta de doi ani. În acest fel copilul va fi protejat de multe boli și va crește sănătos și voinic.

Dacă acest lucru nu este posibil, va fi nevoie de o formulă de lapte praf potrivită pentru bebeluș. Dificultatea provine de la faptul că pe piață sunt acum multe produse destinate hrănirii sugarilor (ca unic aliment sau în completare), așa încât nu este ușor de a-l alege pe cel mai bun.

Cel mai bine ar fi să nu îți mai faci griji în calitate de mămică și să apelezi cu încredere la valorosul lapte praf Hipp (diverse sortimente).

Hipp comercializează singura gama ecologică de lapte praf de pe piață care combină la un nivel înalt darurile naturii și conține toți nutrienții de care bebelușii au nevoie pentru a crește frumos, fericiți și sănătoși, chiar dacă nu sunt alăptați la sân din diverse motive.

Așa după cum afirmă și medicii pediatri, Hipp organic este un substituent alimentar complet și complex pentru laptele de mamă, atât de valoros din punct de vedere nutrițional încât poate fi utilizat chiar din prima zi de naștere a sugarului.

Toate ingredientele folosite în laptele organic Hipp sunt testate pe fiecare etapă de producție, motiv pentru care sunt perfecte din punctul de vedere al purității și nu conțin niciun fel de substanțe chimice periculoase pentru sănătatea micuților.

Hipp – un lapte praf pentru copii fără chimicale

Apreciat în numeroase țări, laptele praf Hipp reprezintă una dintre cele mai bune formule de lapte praf existe acum spre comercializare în farmacii și magazinele de profil. Copiii care îl consumă adoră aroma deosebită a acestuia, iar faptul că are numeroase substanțe nutritive este foarte apreciat de către părinți.

Mulți dintre ei consideră că nu există o altă formulă de lapte mai bună pentru copilașii lor, că are cel mai bun gust și nu dă probleme în materie de digerare a acestuia, precum alte sortimente de lapte praf, provenind de la brandurile concurente.

Nu e de mirare că medicii pediatri îl recomandă nu doar pentru prețul bun raportat la calitatea sa excepțională, ci și pentru că laptele praf Hipp s-a dovedit a fi perfect pentru mulți copii care au avut probleme din pricina hrănirii în trecut cu alte formule.

Până și ambalajul Hipp a fost lăudat de către mulți clienți, deoarece este foarte ergonomic și a fost astfel creat pentru a se elimina pericolul vărsării acestuia din greșeală.

Ingredientele organice provin din ferme ecologice, special selectate, unde s-a renunțat în totalitate la utilizarea de fungicide sintetice, la îngrășăminte periculoase, standardele de producției respectându-se cu strictețe absolută, mai ales că ele urmează a fi folosite în prepararea laptelui praf pentru copii.

Hipp înțelege că laptele praf pentru bebeluși trebuie ca aibă o compoziție bună. De aceea, este recomandabil întotdeauna să cumperi produse de la un producător cu notorietate pe piață, precum acesta.

Alege laptele organic Hipp și bebelușul tău îți va mulțumi așa cum doar el știe să o facă, chiar dacă încă nu știe să vorbească și folosește propriul său limbaj!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.