(P) Ce echipament îți trebuie pentru mers la sală

După mese lungi și dese, ore în șir de privit seriale și filme de sezon sau vacanțe petrecute mai mult în mașină, e timpul să dăm jos tot ce am acumulat într-o lună. Ceea ce poate să pară o provocare grea, mai ales dacă n-ai mai trecut pe la sală până acum. Dar cu o listă scurtă la îndemână și opțiunea de plată în rate la eMAG, te echipezi ușor pentru acțiune și poate că îți găsești și motivația pe parcurs.

Geantă de sală

Nu trebuie să fie de firmă, nu trebuie să fie complicată. O geantă de sală trebuie doar să-ți care echipamentul până la sală. E bine totuși să fie făcută dintr-un material prietenos cu apa, pentru că, după o oră de tras și alergat, hainele tale vor părea scoase din mașina de spălat. Și ar mai trebui să fie suficient de încăpătoare și pentru pantofi, prosop sau alte accesorii.

Căști

O mare parte din abandonul de la sală se datorează plictiselii. Pentru că nu e un sport ca alte sporturi, în care urmărești o miză, ai o echipă, te întâlnești cu prietenii. Sunt multe momente în care pur și simplu mergi pe bandă și nu ai nimic care să-ți capteze atenția cu excepția monitorului de pe aparat. Așadar, ia-ți cu tine niște căști, de preferat wireless, și pune-ți telefonul pe modul mp3 player. Dacă alegi un playlist special pentru sală, s-ar putea chiar să observi rezultate mai bune.

Haine confortabile

Nimic nu te descurajează mai mult decât hainele nepotrivite. Nici acestea nu trebuie să fie complicate sau destinate marilor atleți. Dar trebuie să-ți vină bine pe corp și să fie suficient de elastice pentru a nu-ți îngrădi mișcarea. Spre deosebire de hainele de zi cu zi, care ar trebui să fie din materiale naturale care respiră, la sală, cele sintetice sunt de preferat, pentru că se usucă repede și nu-ți îngreunează antrenamentul.

Pantofi sport

Încălțămintea e importantă. Dar nici această alegere n-ar trebui să te oprească. Poți foarte bine să te apuci de sală folosind tenișii pe care-i ai acum. Dacă ar fi totuși să alegi, cumpără o pereche de pantofi pentru alergat, din materiale ușoare și cu o talpă care atenuează șocurile. Pentru că la început vei petrece mult timp pe banda de alergat.

Sticlă pentru apă

E bine să ai grijă de tine, dar e și mai bine când ai grijă de mediu. La fiecare sesiune, trebuie să bei multe lichide. Dacă ar fi să cumperi câte o sticlă de apă de fiecare dată, ai contribui masiv la poluarea cu materiale plastice. Alege o sticlă reutlizabilă din plastic dur sau, și mai bine, din oțel inoxidabil, și umple-o cu apă sau chiar sucuri energizante. Ieși mai ieftin și mult mai prietenos cu mediul.

Echipamentul de start n-ar trebui să-ți dea bătăi de cap. Cu siguranță n-ar trebui să-ți influențeze decizia de a merge la sală. Ca să elimini factorul financiar, cumpără totul folosind CardAvantaj. Poți să-l folosești și pentru plata abonamentului, iar costurile se împart în rate fără dobândă*, mai ușor de plătit.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.