(P) Calcivid Citrat – un complex de calciu care nu afecteaza functionarea normala a rinichilor

By  | 


Carenta de calciu poate provoca dezechilibre grave.
Béres, lider in categoria de suplimente nutritive pe piata din Ungaria, aduce in Romania CalciviD citrat – o formula de calciu care nu afecteaza functionarea normala a rinichilor, nici chiar la administrarea pe termen lung.

CalciviD formula citrat este indicat tuturor persoanelor care necesita suplimentarea aportului de calciu, chiar si celor care prezinta contraindicatii la administrarea sarurilor de calciu sau nu raspund la tratamentul cu alte formule de calciu.

Produs majoritar din substante naturale, CalciviD citrat poate fi luat pe stomacul gol, nu irita mucoasa gastrica si nu necesita prezenta de acid clorhidric.

Resorbindu-se rapid in cantitate suficienta, CalciviD citrat aduce doza de calciu necesara sanatatii si rezistentei oaselor, dar cu un rol important si in circulatia singelui si in functionarea normala a inimii.

La asimilarea eficienta contribuie si continutul de vitamina D din combinatia optima indispensabila a formulei CalciviD citrat:300 mg calciu citrat – legaturi organice si 200 UI vitamina D3.

Béres este un produs cu traditie in Ungaria, fiind recunoscut pentru substantele majoritar naturale folosite in productie. Compania este prezenta in tara de origine cu peste 50 de produse, fiind si liderul de piata in categoria de suplimente nutritive.

Obisnuieste-te cu sanatatea!

 
 
 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *