(P) Aspartam, indulcitorul care te ajuta sa slabesti

By  | 
O alternativa sigura este aspartam, reconfirmat in 2012 de catre Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara, dar si de zeci de alte studii care au afirmat ca acesta este sigur si ca nu prezinta riscuri pentru consumatori.
 
De ce este aspartam asa de interesant pentru persoanele care vor sa isi controleze mai usor greutatea? Acest indulcitor are un continut extrem de redus de calorii si are marele avantaj de a putea indulci diverse alimente sau bauturi, satisfacand astfel pofta de dulce fara aport de calorii. Este greu sa luptam cu pofta de dulce si, de cele mai multe ori, aceasta batalie este pierduta rapid.
 

Aspartamul nu este un produs nou.
Se stie ca este folosit in peste 6000 de alimente si bauturi comercializate cu acte in regula in peste 100 de tari, inclusiv in Uniunea Europeana, si este folosit in alte 40000 de produse si medicamente. Mai mult de 200 de studii stiintifice au concluzionat ca aspartamul este sigur si ca poate fi consumat in siguranta de toate categoriile de populatie, atat de cei care vor sa-si controleze greutatea, dar – mai ales – de persoanele cu diabet.
 
Cum ar fi sa te poti bucura de mancaruri si bauturi dulci, chiar si de prajiturile tale preferate stiind ca nu risti sa adaugi kilograme in plus? Aspartamul nu adauga calorii inutile si nu afecteaza glicemia. Aspartamul este deja folosit in gume de mestecat, dulciuri, vitamine, lactate, sucuri si alimente pentru persoanele cu diabet. Este de 200 de ori mai dulce decat zaharul astfel ca se folosesc cantitati mai mici si numarul de calorii este redus in mod dramatic.
Iti poti achizitiona aspartam pentru a-l folosi ca indulcitor zilnic. Il poti adauga fara grija in cafea, in ceai sau in diverse alte bauturi si preparate. Trebuie doar sa fii atent la cantitatea pe care o adaugi pentru ca acesta indulceste foarte tare.
 
Aspartamul este o alternativa sanatoasa care aduce gust placut, dulce, fara calorii.
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *