(P) 5 motive pentru care trebuie să mergi şi tu la #Creativo

Se apropie #Creativo de toamnă, unul dintre evenimentele dedicate persoanelor creative pe care nu ai voie să-l ratezi. De ce trebuie să fii la The Ark pe 15-16 octombrie? Îţi oferim nu unul, ci 5 motive:

  1. Esti pasionat/ă de modă şi tot ce ţine de acest domeniu. La #Creativo ai parte de ateliere gratuite de design vestimentar, dar şi de croitorie şi tipare de croitorie, broderie, quilting şi multe altele. În plus, te întâlneşti cu designeri consacraţi şi creaţiile lor, dar şi cu producători aflaţi la început de drum, care îşi vor prezenta colecţiile.
  2. Dacă ai deja un business în domeniu, creezi haine, obiecte de decor sau orice altceva cu maşina de cusut şi vrei să interacţionezi cu un public de calitate, care apreciază producătorii români, atunci #Creativo este locul unde trebuie să te afli pe 15-16 octombrie.
  3. Dacă vrei să începi o afacere în domeniul modei şi nu ştii de unde să începi, la #Creativo ai parte de workshopuri gratuite de consultanţă în afaceri şi de accesare a fondurilor europene. De asemenea, dacă ai nevoie de ponturi pentru a învăţa să-ţi identifici publicul şi să te prezinţi în faţa lui, ai şi un workshop de Fashion PR, tot gratuit.
  4. Ai nevoie de consultanţă în alegerea unei maşini de cusut potrivite pentru businessul tău. Sau de brodat, de surfilat. Sau poate vrei să vezi cele mai noi modele de manechine ori să te perfecţionezi. Indiferent de nevoile tale, la #Creativo vin specialişti în toate aceste domenii care te pot ajuta. În plus, cei care vin la #Creativo pot participa la o tombolă care are premii fabuloase, în valoare de peste 4.500 de euro: maşini de cusut şi surfilat, manechine, cursuri de design vestimentar, croitorie şi nu numai acreditate, tipare de croitorie şi multe alte surprize.
  5. Nu în ultimul rând, la #Creativo te vei simţi în largul tău. Şi vei cunoaşte oameni dedicaţi şi pasionaţi, care vor, ca şi noi, să revitalizeze industria de fashion din România. Aşa că este un prilej bun de networking.

Dacă vrei să afli mai multe despre #Creativo, intră pe www.club-creativo.ro. De asemenea, poţi fi la curent cu noutăţile dacă urmăreşti #Creativo pe Facebook aici: https://www.facebook.com/creativo.club/

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.