Orgasmul zilnic scade riscul aparitiei cancerului de prostata

Un orgasm pe zi ține doctorul departe, arată un nou studiu!

Un nou studiu efectuat de o echipă de cercetători de la Facultatea de Medicină Harvard și Women’s Hospital arată că de fiecare dată când un bărbat ejaculează, riscul apariției cancerului de prostată scade. Mai exact, cercetătorii au aflat că participanții care au ejaculat de mai mult de 21 de ori pe lună au avut un risc mai scăzut cu 22% de apariție a bolii.

Carnatii, friptura si sunca pot cauza cancer

Se știe deja că sexul și orgasmele au multe beneficii asupra sănătății, atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor și ne bucurăm că pe listă a fost adăugat și acest beneficiu foarte important. Cancerul de prostată este al doilea cel mai comun tip de cancer pentru bărbați, iar pentru a avea orgasm zilnic aceștia nu trebuie neapărat să facă sex cu partenera, ci se pot masturba, pentru că efectul asupra sănătății va rămâne același.

Una din doua persoane nascute dupa 1960 va avea cancer

Bineînțeles, trebuie să luăm în considerare toți factorii de risc care duc la apariția cancerului de prostată, printre care vârsta înaintată (cele mai multe cazuri sunt diagnosticate la bărbați de peste 50 de ani), istoricul familiei, activitatea fizică scăzută, obezitatea și dieta (o dietă bogată în calciu este legată de apariția acestui tip de cancer).

*articol preluat din Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.