Ora Pamantului 2010 (VIDEO)

By  | 

75 de constructii-simbol din intreaga lume vor stinge luminile pe 27 martie 2010, la ora 20:30. Printre acestea se numara: turnul CN Tower din Canada, Table Mountain din Cape Town, Grand Palace din Bangkok.

In Statele Unite se vor stinge luminile pe Podul Golden Gate, Empire State Building, Mount Rushmore si in Las Vegas.

In Marea Britanie, London Eye si-a anuntat participarea la acest eveniment. Si in premiera in 2010, primul oras din Japonia si-a anuntat participarea la acest eveniment – Hiroshima.

Ora Pamantului in Romania

COSMO sustine „Ora Pamantului” si am pregatit un wallpaper dragut pentru toti sustinatorii! (dimensiuni: 800×600, 1024×768, 1280×1024, 1680×1050)

Romania se alatura pentru a doua oara la campania globala „Earth Hour”, alaturi de cele 115 tari care si-au anuntat participarea.

Anul acesta se vor alatura miscarii 27 de orase, printre care: Iasi, Bacau, Constanta, Tulcea, Baia Mare, Timisoara si multe altele. Ramnicu Valcea este primul oras care a cofirmat in mod oficial participarea la acest eveniment.

Ca si anul trecut, Bucurestiul va fi printre capitalele lumii care va stinge lumina timp de ora pe 27 martie. Palatul Parlamentului, Ateneul Roman, Opera Romana, Teatrul National Bucuresti, Muzeul National de Arta, alaturi de zeci de sedii de companii, se vor cufunda in intuneric timp de o ora.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *