Ochelarii de soare care ti se potrivesc

De cele mai multe ori ne alegem ochelarii de soare ȋn funcţie de ce este la modă ȋn acel sezon, de culorile ramei sau de forma care ne place, dar nu ţinem cont dacă acea pereche de ochelari de soare ni se potriveşte sau nu.

Identifică ce formă are faţa ta
Ȋncă te ȋntrebi ce formă are faţa ta? Ȋncarcă o fotografie prim-plan pe site-ul sunglasshut.com şi selectează opţiunea „Find Your Fit”. Ȋn scurt timp ţi se va da verdictul şi vei afla ȋn sfârşit dacă ai faţa pătrată, ovală sau ȋn formă de inimă. Acum hai să vezi ce formă de ochelari ţi se potriveşte.Faţa pătrăţoasă
Ochelarii de soare tip aviator sunt perfecţi pentru faţa ta pentru că forma lor alungită şi rotunjită echlibrează trăsăturile feţei tale cu mandibulă puternică, frunte lată şi ochi mari.

Faţă rotundă
Ochelarii de soare hipstereşti, tip Ray-Ban Wayfarer, sunt perfecţi pentru tine. Pentru că partea de sus a feţei tale este mai mult sau mai puţin egală cu partea de jos, ai nevoie de un model de ochelari lat şi cu formă geometrică care sa echilibreze volumele.

Faţă ovală
Ochelarii de soare tip cat-eye sunt perfecţi pentru tine, dar adevărul este că dacă ai o faţă ovală, poţi purta orice model doreşti. Totuşi, ochelarii cat-eye ȋţi dau acel aer seducător pe care nici un alt model nu ţi-l poate da.

Faţă ȋn formă de inimă
Ochelarii de soare pătrăţoşi, dar rotunjiţi vor echilibra volumele pentru că o faţă ȋn formă de inimă este mai mare ȋn partea de sus şi mai mică ȋn zona mandibulei. Astfel, ochelarii mari balansează fruntea lată cu bărbia micuţă.

Cum poarta vedetele ochelarii de soare

Cum iti alegi ochelarii de soare in functie de SPF?

 

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise