Obiceiuri care-ti saboteaza frumusetea la 20 de ani

La 20 de ani, dar şi mai târziu, ne sabotăm frumuseţea pielii adoptând obiceiuri care au efecte negative care se văd imediat pe faţa noastră. Tenul ȋncepe să fie tern, fără strălucire, apar cearcănele, coşurile, punctele negre şi iritaţii şi ȋn scurt timp toate aceste probleme devin greu de ascuns sub machiaj.

Nu-ţi cureţi pielea ȋn fiecare seară, ȋnainte de culcare.
Ba că-ţi este prea lene, ba că te-ai ȋntors de la un party foarte târziu şi nu vezi decât perna ȋn faţa ochilor, demachiatul nu este ceva ce nu poţi “sări”. A dormi cu toate “kilele” de machiaj ȋnseamnă să-ţi ȋncarci pielea cu toate ingredientele artificiale din machiaj, chimicale care distrug nu numai aspectul sănătos şi tânăr al pielii, dar care dacă nu sunt eliminate de mai multe ori ȋnainte de culcare, pot duce la ȋmbătrânirea prematură a epidermei.Trucuri de frumusete in functie de forma fetei

Trucuri de frumusete cu bani putini

Trucuri de frumusete din toata lumea


Fumezi şi bei prea mult alcool.

Şi mai apoi, dar mai ales la 20 de ani, party-urile se ţin lanţ, la fel ca şi pachetele de ţigări fumate zilnic sau paharele de alcool date pe gât seară de seară. Din păcate, dacă două party-uri pe lună n-ar fi foc, patru – cinci ȋşi pot “spune cuvântul” pe pielea ta.

Sari mesele, mănânci prea multe dulciuri şi nici nu ai de altfel ore de masă. Te trezeşti devreme ȋn timpul săptămânii pentru a merge la facultate sau serviciu, iar ȋn weekend te scoli din pat la ora prânzului şi mănânci abia pe la 5 seara şi până târziu ȋn noapte. Şi ca să pui capac, te ȋnfrupţi la noaptea din prăjituri şi ciocolată, ca apoi să te ȋntrebi de ce ai celulită?!

Ştim că este greu să te ţii de un program, dar ȋncearcă totuşi să pui ceasul pentru a te trezi la cam aceeaşi oră ȋn fiecare zi şi mai las-o cu dulciurile!

Ȋţi scoţi coşurile şi ȋţi pui mâinile pe faţă tot timpul.
Ştiu din proprie exeperinţă cât de greu este să nu pui mâinile pe un coş care “a răsărit” ȋn nijlocul feţei, dar vei avea ȋncă vreo două după aceea dacă nu te abţii pentru că propriu-zis dacă scoţi purioul infectezi şi alţi pori aflaţi ȋn apropiere.

Cât despre faptul că-ţi pui tot timpul mâinile pe faţă ce pot spune decât că ar fi bine “să te laşi” de acest obicei dacă vrei să ai o faţă curată şi fără probleme.

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise