Obiceiuri care-ti afecteaza sanii

Nu-i protejezi cu o loţiune SPF.

Dacă ai ales o bluză decoltată sau ai desfăcut mai mulţi nasturi ai cămăşii, trebuie neapărat să foloseşti cremă cu protecţie solară indiferent de sezon.
 
De asemenea, când te duci la plajă, aplică loţiune cu SPF pe tot sânul, nu numai pe zona care nu este protejată de sutien. Razele soarelui părtrund şi prin material, şi cum sânii sunt acoperiţi cu o piele foarte fină, sunt foarte vulnerabili.
Ȋn caz contrar, vei vedea că, ȋn timp, ȋţi vor apărea ȋn zona pieptului riduri premature, pete pigmentare, chiar şi noduli extrem de periculoşi.
 

Te razi pe şi ȋn jurul sfârcurilor

OK, ȋnţeleg că este foarte inestetic să ai fire de păr ȋn jurul sau chiar pe aureole, dar asta nu ȋnseamnă că este şi sănătos să le elimini cu un aparat de ras pentru că poţi infecta foliculii de păr şi traumatiza pielea din acea zonă.

Porţi sutiene vechi

Da, ştiu ce ȋnseamnă să te ataşezi de lucruri, mai ales de cele pe care ai dat o grămadă de bani şi arată fabulos, totuşi, trebuie să pui pe primul loc sănătatea ta.
Astfel, ȋn ceea ce priveşte sutienele, elasticul şi materialul din care sȋnt realizate se deteriorează după cam 2 ani de purtare şi spălare succesive.
 
 
De aceea, când porţi un sutien vechi, care nu mai ȋmbracă bine trunchiul, ai dureri de spate şi gât.
Verifică toate sutinele din dulap – cele care sunt prea largi trebuie aruncate.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.