O NOUA COLECȚIE H&M DEDICATĂ BĂRBAȚILOR, ÎN COLABORARE CU G-EAZY

H&M anunţă cu entuziasm o noua asociere ȋn exclusivitate, sub marca G-Eazy x H&M, o colecţie de piese esenţiale destinate bărbaţilor, recomandate de către unul dintre cele mai sonore nume din industria hip-hop. 

G-Eazy, artist și producător, cȃștigător al mai multor discuri de platină, care ȋși lansează astăzi ȋn ȋntreaga lume noul album denumit “The Beautiful & Damned”, a lucrat ȋndeaproape cu echipa H&M pentru a crea noile piese must-have ale sezonului de primăvară, sub amprenta sa personală. Colecţia G-Eazy x H&M se lansează pe data de 1 Martie, atȃt ȋn magazinele H&M din ȋntreaga lume, cȃt și online.“Stilul meu este totodata și semnătura mea, parte a creativităţii personale și a felului de a mă exprima ca și artist. Sunt extrem de ȋncantat de această colaborare și abia aștept să o ȋmpărtășesc cu oamenii din ȋntreaga lume” declară G-Eazy.

“G-Eazy este o prezenţă extrem de captivantă, ȋn acest moment el dȃnd tonul ȋn moda masculină, iar oportunitatea de a lucra cu el ne-a făcut o deosebita plăcere. Apreciem extrem de mult modul ȋn care artistul combină piese vestimentare ȋn culori puternice inspirate din stilul urban cu costume ȋn carouri avȃnd tăieturi și linii precise. Așteptăm cu nerăbdare să dezvăluim mai multe detalii legate de această colecţie” declară Andreas Löwenstam, Director de Creaţie H&M.

Pentru un interviu ȋn exclusivitate cu G-Eazy, vă rugăm accesaţi: www.hm.com/magazine.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.