O casa curata si stralucitoare cu doar doua geluri Cif!

Toate visam sa avem casa stralucitoare folosind cat mai putine produse de curatenie. Daca pana acum trebuia sa cumperi mai multe produse diferite, care ocupau spatiu in baie si bucatarie, acum Cif iti ofera o varianta practica si ideala pentru bugetul familiei: noua gama de produse universale de curatenie Cif Gel, formata din Cif Gel cu Clor Activ si Cif Gel pentru Baie.

Ambele pot fi utilizate pe toate suprafetele lavabile din casa, lasandu-le curate, stralucitoare si placut mirositoare. Aceasta gama aduce un plus atat in cazul investitiei si al diversitatii in utilizare, cat si in cel al spatiului destinat pastrarii recipientelor. Cif Gel cu Clor Activ si Cif Gel pentru Baie sunt suficiente pentru a avea o casa ingrijita.

  • Cif Gel cu Clor Activ, destinat curatarii si inalbirii suprafetelor lavabile, este ultradegresant si eficient in toate conditiile de duritate a apei; curata murdaria dificila precum petele de ceai, vin rosu, sau petele de fructe rosii.
  • Cif Gel pentru baie este destinat indepartarii murdariei din baie, precum depunerile de piatra sau urmele de apa si sapun, fiind eficient in toate conditiile de duritate a apei.

Sub forma nediluata, Cif Gel cu Clor Activ si Cif Gel pentru Baie pot fi utilizate pe suprafetele lavabile mici precum obiectele sanitare, aparatele electrocasnice, placile din gresie sau faianta. Cif Gel nediluat se poate aplica pe un burete sau direct pe suprafata murdara si necesita clatire.

Sub forma diluata, noile geluri Cif pot fi folosite pe podelele lavabile, prin dozarea a doua capacele intr-o galeata cu apa, iar in acest caz clatirea dupa utilizare nu este necesara.

Cif iti recomanda sa folosesti gelurile nediluate prin aplicarea pe buretii Vileda Soft Power, care pot fi utilizati de mai multe ori fara sa se degradeze si nu zgarie suprafetele.

Cif Gel cu Clor Activ si Cif Gel pentru Baie completeaza celelalte game de produse Cif existente in Romania:

  • Cif Cream formata din Cif Cream si Cif SuperCream Universal;
  • Cif Spray formata din spray-uri pentru curatenia zilnica (Bathroom, Kitchen & Degreaser, Windows & Shine), spray-uri pentru murdaria dificila (Cif Inox, Cif Power Creams – Baie, Bucatarie, Cif Power Cream Universal);
  • Cif Brilliance (Cif pentru podele lavabile si Cif pentru podele din lemn).

Pret recomandat Cif Gel: 9,28 lei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.