Nu stii ce costum de baie sa-ti iei?

La câte modele superbe există pe piaţă, suntem tentate să le ȋncercăm pe toate, cel puţin cele mai şic, dar de multe ori acestea nu ne avantajează, ba chiar adaugă kilograme ȋn plus, ne aplatizează sânii sau ne fac să pară şoldurile mai late decât sunt.

Dacă ai spatele lat şi sânii şi talia mici
Bat la pariu că prima ta opţiune a fost un sutien fără bretele şi cu push-up, dar nu este o idee prea bună.Cumpără-ţi un costum de baie ȋntreg sau din două piese stylish, care are bretele late ce se leagă ȋn spatele gâtului sau care ȋmbracă zona claviculei – astfel, diminuezi din volum. Cât despre push-up, go ahead, bună idee.

Dacă nu vrei să scoţi la ȋnaintare burtica
Caută un costum de baie retro, foarte la modă ȋn acest sezon, cu slip ȋnalt care are banda din talie de altă culoare sau cu model (ca un tip de curea din acelaşi material), astfel creezi structură şi-ţi evidenţiezi talia.

Acest model te va avantaja mai mult decât un costum de baie ȋntreg.

Dacă vrei să nu mai cadă sutienul
Cunosc problema: ȋţi cumperi un super-sexy costum de baie cu sutien fără bretele, dar când ȋncepi să te mişti (doar o plimbare, fără să mai pui problema de volei pe plajă), sutienul cade continuu şi-ţi taie tot cheful de distracţie.

Cumpără bandă de silicon de la mercerie şi coase-o la maşină pe marginile sutienului, atât sus, cât şi jos – acesta se va lipi de piele şi va preveni căderea. De asemenea, micşorează-ţi sutienul, este clar că-ţi este puţin cam mare.

Dacă vrei un costum de baie ȋntreg, dar mai altfel
Pentru fetele cu talia generoasă, cele mai bune sunt costumele de baie ȋntregi care au o bandă pe laterale cu un model diferit. Ele “tăie” astfel vizual din centimetri, iar dacă nu prea ai talie şi sâni şi vrei să creezi un efect senzual de corp apetisant, poartă un costum de baie ȋntreg care are bretele late, ce se prind ȋn spatele gâtului.

Invata sa pozezi in costum de baie

Ce cred barbatii despre costumele noastre de baie?

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise